Надежда за Иван! Никой не се бори сам!Здравейте, приятели, близки, познати и непознати! Благодарим от сърце за вашата съпричастност, вяра и подкрепа! Нашата борба продължава!

След 3 направени химиотерапии,изследванията показват, че в лечението може да се включи имунотерапия. Молехме се това да е възможно, защото ще увеличи шансовете за успех. Успоредно с това нарастват сериозно и разходите! Иван два пъти месечно пътува до Турция за вливките. Самият курс химиотерапия съчетан с имунотерапия е съпроводен с много разходи: медицински услуги,изследвания, закупуване на ежедневни лекарства,престой,транспорт. Всичко това за две посещения месечно в медицинският център ще надхвърли сумата 10 000€. За най-злата болест в света ,много трудно се планува каквото и да е.Такава е финасовата насока за лечение в следващите месеци, която може да се увеличи многократно.

В началото научавайки кошмарната новина , разбрахме че семейството ни ще е непосилно да се справи с тези суми! НО….

Убедихме се и вярваме, че отново ще сте тук с нас…. Вие … ГОЛЕМИТЕ ХОРА с ДОБРИ ДУШИ…. ЧОВЕЦИТЕ с ГОЛЕМИ СЪРЦА съпричастни в нашата борба ❤️ Молим се да продължавате да ни подкрепяте, да споделяте и помагате! БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ ❤️! ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ БЪДЕТЕ ВИЕ И БЛИЖНИТЕ ВИ 🙏 !


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели