135428.73 лв. дарени от 195000 лв.

Документи към Кампания


Надежда за Нелис

Здравейте, скъпи добродетели!

Пише Ви една от хилядите майки на дете с онкологично заболяване. Когато научих за фондация "Павел Андреев" си помислих, че за дъщеря ми тя е лъч надежда и реших да пиша.

Нашата история започна, когато малката Нелис нямаше навършени две години. Тогава беше диагностицирана с високорисков Невробластом, IV стадий. От тогава започна и неравностойната борба за живот на дъщеря ми. Зад гърба си вече има няколко операции, множество химиотерапии, няколко лъчетерапии, трансплантация на костен мозък, имунотерапия, MIBG терапия и други, които биха могли да се приложат за лечение на невробластом.

Всичко това се направи благодарение на средства, събрани от благотворителна кампания. Тя беше чудесен пример за солидарност и доказателство, че съществуват много добри хора по света.

Сега, обаче Нелис отново има нужда от подкрепа, защото лечението продължава. Преди три месеца тя преживя още една операция. След мозъчен кръвоизлив се установи, че има метастаза в главата на Нелис. Беше извършена успешна мозъчна операция. Последваха 22 курса тежки лъчетерапии. След обсъждане на консилиум се взе решение лечението да продължи с Имунотерапия. Необходимо е да бъдат закупени 16 фалкона с лекарство, чиято стойност е 100 хил. евро, а за самото прилагане в продължение на 6 месеца, са необходими още 50 хил. евро. За съжаление средствата, които имаше в сметката на Нелис не са достатъчни. С тях успяхме да платим и поръчаме половината от лекарството, за да започне терапията и се надяваме, че през това време ще се съберат средства и за останалите.

Искрено се надявам, че Вашата фондация ще подкрепи и Нелис в нейна борба, както е подкрепила и много други деца в нужда. С цялата си същност и сърце се боря да променя хода на нещата, които ни се случват.

Боря се да променя и да пренапиша съдбата на дъщеря ми. Искам тя да води пълноценен човешки живот, за да може да се радва на щедрите дарове на Живота. За да мога да й дам това право, първо трябва да й "подаря" Здраве! Затова Вашата помощ ще бъде нашата надежда! Аз вярвам, че всяко усилие да бъде спасен нечий детски живот си заслужава!


Новини по кампанията

26-ти май 2023
Одобрено изплащане

Изискваме средствата от платформата да бъдат прехвърлени в дарителската сметка на Нелис, за да може да се направи цялостно плащане на поръчката за лек...

Плащане по фактура: 40500 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Фактура:   Виж Документa

20-ти април 2023
Информация 20 април 2023

СПЕШНО трябва да осигурим оставащите 60 000 лева в следващите 10 дни.Здравейте, скъпи Дарители!Това са необходимите средства само за медикамента, койт...

новина
новина
9-ти април 2023
Актуални новини 09 април 2023

СПЕШНО за Нелис ⭕️ Здравейте, посланици на Надеждата! Искам да споделя, че имаме положителни новини за Нелис. Първата е, че след направените образни...

новина
новина
новина

Виж Всички новини по кампанията

135428.73 лв. дарени от 195000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
4.42 лв. преди 1 ден
avatar
9.38 лв. преди 1 ден
avatar
9.33 лв. преди 1 ден
avatar
194.5 лв. преди 1 ден
avatar
19.2 лв. преди 1 ден
avatar
14.27 лв. преди 5 дни
avatar
23.75 лв. преди 1 седмица
avatar
13.99 лв. преди 1 седмица
avatar
19.18 лв. преди 1 седмица
avatar
9.3 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели