83314.89 лв. дарени от 100000 лв.

Документи към Кампания


Надежда за Нелис

Здравейте, скъпи добродетели!

Пише Ви една от хилядите майки на дете с онкологично заболяване. Когато научих за фондация "Павел Андреев" си помислих, че за дъщеря ми тя е лъч надежда и реших да пиша.

Нашата история започна, когато малката Нелис нямаше навършени две години. Тогава беше диагностицирана с високорисков Невробластом, IV стадий. От тогава започна и неравностойната борба за живот на дъщеря ми. Зад гърба си вече има няколко операции, множество химиотерапии, няколко лъчетерапии, трансплантация на костен мозък, имунотерапия, MIBG терапия и други, които биха могли да се приложат за лечение на невробластом.

Всичко това се направи благодарение на средства, събрани от благотворителна кампания. Тя беше чудесен пример за солидарност и доказателство, че съществуват много добри хора по света.

Сега, обаче Нелис отново има нужда от подкрепа, защото лечението продължава. Преди три месеца тя преживя още една операция. След мозъчен кръвоизлив се установи, че има метастаза в главата на Нелис. Беше извършена успешна мозъчна операция. Последваха 22 курса тежки лъчетерапии. След обсъждане на консилиум се взе решение лечението да продължи с Имунотерапия. Необходимо е да бъдат закупени 16 фалкона с лекарство, чиято стойност е 100 хил. евро, а за самото прилагане в продължение на 6 месеца, са необходими още 50 хил. евро. За съжаление средствата, които имаше в сметката на Нелис не са достатъчни. С тях успяхме да платим и поръчаме половината от лекарството, за да започне терапията и се надяваме, че през това време ще се съберат средства и за останалите.

Искрено се надявам, че Вашата фондация ще подкрепи и Нелис в нейна борба, както е подкрепила и много други деца в нужда. С цялата си същност и сърце се боря да променя хода на нещата, които ни се случват.

Боря се да променя и да пренапиша съдбата на дъщеря ми. Искам тя да води пълноценен човешки живот, за да може да се радва на щедрите дарове на Живота. За да мога да й дам това право, първо трябва да й "подаря" Здраве! Затова Вашата помощ ще бъде нашата надежда! Аз вярвам, че всяко усилие да бъде спасен нечий детски живот си заслужава!


Новини по кампанията

2-ри януари 2023
Честита Нова година!

Честита Нова година, скъпи дарители и приятели! Пожелаваме на Вас и Вашите семейства да започнете годината с много вяра, усмивка и любов в сърцата, а...

новина
новина
10-ти декември 2022
Дари Надежда през Декември!

Скъпи, добродетели! За много хора Декември е най-любимият месец, защото тогава са най-топлите и уютни празници на годината. Когато споменем Декември,...

новина
новина
новина

Виж Всички новини по кампанията

83314.89 лв. дарени от 100000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
9.36 лв. преди 3 часа
avatar
19.22 лв. преди 6 часа
avatar
463.91 лв. преди 1 ден
avatar
48.8 лв. преди 1 ден
avatar
3.44 лв. преди 1 ден
avatar
48.8 лв. преди 1 ден
avatar
4.43 лв. преди 1 ден
avatar
38.91 лв. преди 2 дни
avatar
98.1 лв. преди 2 дни
avatar
38.86 лв. преди 2 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели