Надежда за Вили

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Надежда за Вили

57 Дарители
510.93 лв. дарени от 100000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Велиана Асенова
Бенефициент
Велиана Асенова
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Велиана Асенова организира кампания за Велиана Асенова
Приключила
Налична сума
0 лв.

Велиана - всички,които я познават ще кажат, че това е една много добра усмихната и лъчезарна жена. Най-грижовната и всеотдайна майка на две дъщери и същевремнно баба на едно прекрасно внуче,което е  на почти две годинки.За жалост точно когато се роди то, на нея и откриха най-коварната и мъчителна болест - РАК!

Адът на земята за човека, който е болен и за семейството му!

Тежката борба започна през юли 2021. Със временни болки и дискомфорт в корема и съмнения за жлъчни камъни,при преглед от гастроентеролог и последващи няколко изследвания се установи наличието на образувание на дванадесетопръстника и главата на панкреса.След направена биопсия и хистологично изследване се оказва че се развиват два синхронни злокачествени тумора.Веднага се взе решение за операция, бяха изрязани образуванията, но след резекцията вече беше установено и засягането на лимфните възли,което определяше рака във вече напреднал стадий. Последва 6 месечен курс на химиотерапия в България,след която се появиха и метастази в черен дроб. След нея се взе решение да се смени болничното заведение и да се започне нова терапия(отново в България)по думи на лекарите доста по-иновативна и ефективна….Междувременно на рутинна манипулация за смяна на порта- а -кат, през който й се правят вливките, след ЛЕКАРСКА грешка, й бяха пробити белите дробове и последва сериозно усложнение (пневмоторакс)!! Добре че, тук се действаше на време и след няколко седмици дробовете се възстановиха. След края на втората химиотерапия и направения ПЕТ скенер се установи, освен че няма подобрение, ами и че заболяването прогресира с пълна сила….Метастазите в черния дроб нарастват и се появяват нови метастази и в белите дробове и перитонеума. След това заключение лекарите тук решават отново да сменят химията.  Тя обаче й влияе много зле на общото състояние. Освен това наличието на асцит( течност) в корема, я кара да повръща постоянно,не може да се храни и й затруднява дишането. 
Неуспешните химиотерапии до сега и като цяло лечението и абсурдните ситуации с които се сблъскваме тук в България ни карат да прибягваме спешно за други варианти за по-ефективно  лечение в Турция. Ние ще дадем всичко, което можем, за нашата майка,защото имаме надежда,но за кратък период от време сумата за лечението няма как да я съберем без помощта Ви! 
 Моля Ви!!! Нямаше да го правим, ако наистина не е спешно!

Виж още
Новини
7-ми май 2023
Велиана Асенова организира кампания за Велиана Асенова
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания Надежда за Вили към кампания Заедно за Дария. Прехвърлена сума: 2500лв.
 
7-ми май 2023
Велиана Асенова организира кампания за Велиана Асенова
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания Надежда за Вили към кампания Да помогнем на Били. Прехвърлена сума: 2967.8лв.
 
19-ти април 2023
Велиана Асенова организира кампания за Велиана Асенова
Новина 19 април 23
Здравейте, приятели!Благодарим ви за огромната подкрепа!За съжаление Вили не успя да пребори рака и загуби битката...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.