27967.26 лв. дарени от 127130 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Надежда за живот за една майка

Здравейте, хора с добри сърца,

Казвам се Гюлен и съм на 35 години от град Русе. Имам съпруг и две прекрасни деца, на 11 и 8 години.

Животът ми и този на моето семейство беше напълно нормален и щастлив до март 2020 година.

След едноседмично неразположение посетих лекари, които след многобройни и обстойни прегледи откриха междупредсърден дефект на сърцето, синус венозус тип. Състояние, което се открива в много ранна възраст, но при мен е останало скрито дълги години и вече нанесло сериозни щети на сърцето ми. Лекарите от Русе ме насочиха към болница в София, където потвърдиха диагнозата. Беше ми направена спешна операция, при която затвориха сърдечния дефект.

За съжаление операцията не подобри състоянието ми и след нея се наложиха множество други процедури. През септември същата година ми беше поставен пейсмейкър, защото на няколко пъти губих съзнание и припадах. Последваха две аблации за справяне със силните ритъмни нарушения. Животът ми се превърна в истински ад, прекарвах повече време в болницата отколкото със семейството ми. Въпреки всички лекарства, които приемам, многото процедури състоянието ми продължи да се влошава. В момента съм със силна форма на сърдечна недостатъчност. Загубих 30% от теглото ми. Трудно изминавам повече от пет метра, без да спра да си почина. Пия големи дози диуретици и въпреки това всичките ми органи и крайници събират вода.

За съжаление диагнозата е лоша, няма какво повече да се направи, налага се трансплантация на сърце. Времето ми изтича. С всеки ден се влошавам.

Лъч надежда получихме от болница в Турция, която предлага да направи иновативна процедура за корекция на двете сърдечни клапи- triclip и mitraclip. Вярват, че това ще ми спечели време и ще подобри качеството ми на живот. Искам да мога да се грижа за децата си, те имат нужда от майка.

Сумата е 127 130 лева и е непосилна за семейството ми. Ще следват и други прегледи,  посещения и престой в болницата трябва да сме подготвени за тях. Пътят е дълъг, но аз искам да тръгна по него. Това е моята надежда за живот.

Обръщам се към Вас , мили хора, помогнете ми.


Новини по кампанията

16-ти септември 2022
Одобрено изплащане

Здравейте, скъпи приятели и дарители. Процедурата премина успешно, с всеки изминал ден се чувствам по-добре. Възстановяването ми ще отнеме време...

Плащане по фактура: 5807.66 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

9-ти септември 2022
Одобрено изплащане

Здравейте, Днес беше направено измерване на пулмоналното налягане и резултата потвърди, че съм подходяща за процедурата mitraclip и triclip. Проц...

Плащане по фактура: 19600 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

5-ти септември 2022
Отчет на кампанията

Здравейте, скъпи приятели и дарители с добри сърца. Не мога да намеря думи, с които да благодаря на всеки един от Вас за огромната подкрепа и съприч...


Виж Всички новини по кампанията

27967.26 лв. дарени от 127130 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели
avatar
2436.28 лв. преди 2 седмици
avatar
43.32 лв. преди 2 седмици
avatar
48.76 лв. преди 3 седмици
avatar
97.13 лв. преди 3 седмици
avatar
4.43 лв. преди 3 седмици
avatar
48.16 лв. преди 3 седмици
avatar
9.36 лв. преди 3 седмици
avatar
98.1 лв. преди 3 седмици
avatar
77.31 лв. преди 3 седмици
avatar
19.19 лв. преди 3 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели