52178.01 лв. дарени от 300000 лв.

Документи към Кампания


Нека помогнем на Дани

С огромна мъка и болка в сърцето, скъпи Приятели, Ви пише лелята на Данаил, с молба за помощ.

Моля Ви да му дадете шанс да победи рака за втори, надяваме се за последен път!

Данаил е почти на 17 години, когато един ден забелязва подуване в областта на единия тестис. Следва година в прегледи и консултации с уролози и специалисти,  множество изследвания, операция и хистологии, и от резултатите, след почти година от самото начало, се стига до диагнозата  - рабдомиосаркома – ембрионален тип. Той вече е на 18 години и е нито дете, нито възрастен.

От детска клиника не могат да го лекуват защото не е дете, а онкологичната клиника за възрастни казват, че видът на тумора не е типичен в неговата възраст, и че лечение при тях за него няма.

Семейството ни открива надежда в клиника в Турция.

С помощта на приятелите, съученици от училището, в което по това време Данаил учи и, разбира се неочакваната подкрепа от до тогава непознати приятели, Данаил получи необходимата финансова подкрепа, за да започне лечение. Следват тежки месеци на химиотерапия, с на няколко пъти животозастрашаващи моменти. Данаил вярва силно в живота и надеждата за оздравяване и се сграбчва в тях. Клиниката в Истанбул – “Anadolu” успява. 

Данаил си отдъхна и с още по-голяма мотивация започна да гради живота си. Кандидатства стоматология, приеха го и с нетърпение започна да учи. Мечтата му от 1 клас!!!

След кратко време в ремисия, на контролен скенер лекарите установиха подут лимфен възел - разсейки на туморът, който Данаил беше победил. Духът ни за кратко се пречупи, но след големия шок всички сглобяваме вярата си наново и се подготвяме психически за следващата борба. 

Клиниката в Турция силно вярва, че и този път ще се справи и ни насрочи дата за нов курс химиотерапия с последаваща лъчетерапия, средства, за която вече наистина нямаме.

Днес Дани е първа година студент по стоматология и между лекциите се справи и с операция, която бе на 14.11.2023 г.

Няма подходяща възраст, за да премине човек през тежко заболяване. Живеем във време, в което диагноза "раково образувание" чуват деца и възрастни, никой от тях не е подготвен, за да се изправи пред тази така тежка диагноза. 

Данаил има нужда от Вас, за да съберем сумата, необходима за курсовете от химиотерапия и лъчетерапия, който му предстоят.

Помогнете на Данаил да заличи следите на болестта ЗАВИНАГИ! МОЛЯ ВИ! 

Всички, повярвайте наистина, всички възможности за събиране на средства са изчерпани в последните две години борба и за да продължим досегашната битка ни трябвате Вие - Общността на Агнели на надеждата - Дарителите! Помогнете на Данаил!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
1-ви март 2024

Здравейте мили дарители! Честита баба Марта на всички! Да сте живи и здрави! Добрите ви намерения и дела да достигнат до много хора! Ние приключихме...

Възстановени средства за разходи: 1747.76 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
31-ви януари 2024

Здравейте, на всички които активно се интересуват за състоянието на Дани! Прибраха се в България и сега възстановява от болничното лечение и дългия...

Възстановени средства за разходи: 3782.12 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Вече сме в третата сесия химиотерапията!
26-ти януари 2024

Здравейте дарители на надежда и шанс за живот!  Вече сме в третата сесия на химиотерапия!!! Дани преминава успешно през нея. Днес е предпоследната в...

новина

Виж Всички новини по кампанията

52178.01 лв. дарени от 300000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
24.2 лв. преди 2 дни
avatar
200.1 лв. преди 2 дни
avatar
18.89 лв. преди 1 седмица
avatar
9.35 лв. преди 1 седмица
avatar
10000 лв. преди 1 седмица
avatar
98 лв. преди 1 седмица
avatar
200.1 лв. преди 2 седмици
avatar
200.1 лв. преди 3 седмици
avatar
38 лв. преди 3 седмици
avatar
8.91 лв. преди 3 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели