Продължаваме с набирането на средства + прегледи (ОБНОВЕНА)Здравейте мили дарители. Продължаваме събирането на средства за НАСКО!
Сумата в дарителската сметка и тук в платформата Павел Андреев е  15 862  лв. Благодарни сме за всяко едно ваше дарение! 
Не сме обновявали информацята, защото нямахме никакви новини. В последните две седмици разговаряхме с различни клиники в Турция за да сравним и други оферти и да потърим по-евтини варианти за операция. Такива имаше, но за съжаление те не са специализирани в трансплнтациите на роговица. Сега във вторник ще отидем в медицински център Голев - град Хасково. Очната им клиника се води български филиал на болницата от която имаме оферта - Дюнагьоз в Истанбул. Там ще направим преглед и резултатите ще бъдат изпратени в турския филиал, за да се коментират опциите. Силно се надяваме зрението да не е спаднало още. 
Моля ви от сърце не спирайте да ни подкрепяте. Сумата за операцията е кошмарно висока за един обикновен човек. И за съжаление от нея зависи дали някой ще има зрение или не. 
Благодарим Ви 
 

Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели