74191.21 лв. дарени от 140000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Диагностицирана съм с онкологично заболяване - рак на белия дроб, чието лечение е етапно и няма конкретна оферта.
  • Епикриза Виж Документите

Нека помогнем на Вили в борбата с рака!

Здравейте, добри хора! 

Казвам се Вилиана, на 39 години съм, от град Пловдив и пиша тези редове, защото се изправям в поредна битка за моя живот. 

Имам нужда от вашата помощ, за да се преборя с поставената ми диагноза - рак на белия дроб. 

Моята битка започна още, когато бях на 25г., една сутрин се събудих и не виждах нищо с едното око. Минах през множество изследвания, консултации и съмнения за всякакви диагнози, като в крайна сметка ми поставиха диагноза ретробулбарен неврит, който е симптом за множествена склероза. 

До 2017г. успявах успешно да се боря и да не се давам на МС, но след претърпяна автомобилна катастрофа и операция покрих всички критерии на множествената склероза. 

През юни 2022г. претърпях нова операция, която отново отключи симптомите на болестта. Зрението ми се замъгли, изтръпнаха ми ръцете и краката и влоших походката. Наложи се три поредни пъти да лежа в болница, за да лекувам пристъпите. След което направих ядрено магнитен резонанс на глава и шия, за да се уточни докъде се е влошила болестта. При това изследване ми откриха находка на върха на белия дроб. След два поредни престоя в болница, първо в УМБАЛ "Свети Георги" в гр. Пловдив и белодробна болница "Иван Рилски" в гр.София, ми поставиха диагноза Аспергилом на бял дроб. Това наложи спиране на лечението ми за МС, тъй като е несъвместимо с тази диагноза. Това наложи и първата операция в болница “Каспела” - гр. Пловдив на 08.08.2023 година.

За мой ужас след операцията получих нов шамар от живота, диагнозата Аспергилом бе заменена със злокачествен тумор на белия дроб, нискодиференциран аденокарценом. 

Това наложи нова радикална операция на 16.08.2023 година за отстраняване на горния лоб на белия дроб и засегнатите лимфни възли. 

Един месец след операцията направих ПЕТ/КТ в “УниХоспитал” гр. Панагюрище, където определиха налични метастази. 

Направих редица изследвания за уточняване на най-подходящото за мен лечение. Това се оказа - имунотерапията , но уви лекарите заключиха, че е несъвместима с МС. Това лечение отпадна като вариант, тъй като може да влоши множествената склероза и да доведе до фатален за мен край.  

Поради напредване на заболяването и безизходицата, в която се намирам, започнах химеотерапия, като единственото възможно за мен лечение в България. 

Нито аз, нито семейството ми можем да се примирим със създалата се ситуация и възможността да изгубя живота си, затова започнахме да търсим клиники в чужбина, които могат да ми предложат терапия, липсваща в България и биха ми помогнали да се излекувам. 

Първи се отзоваха от болница “Анадолу Джо Хопкинс” гр. Истанбул. Те проявиха интерес към моя случай и ми предложиха да замина за Турция за нужните консултации и изследвания. Направихме запитване и до други две клиники, от които очаквам отговор. 

Мили хора, не мога да се откажа! 

Надеждата умира последна! Трябва да победя рака, но за целта имам нужда от вашата съпричастност и финансова помощ, тъй като това е непосилно за мен и моето семейство!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
17-ти ноември 2023

Здравейте, Изискваме плащане ,което се отнася за лечението на Вили в Германия. На 30.10 то стартира,като и предстоят още 2 курса химеотерапия,след кое...

Изплатена сума към бенефициента: 50146 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Одобрено изплащане
17-ти ноември 2023

Здравейте, Изискваме плащане за транспортни разходи.След като бяха направени нужните консултации, Вили замина окончателно за Германия за да започне по...

Възстановени средства за разходи: 1557.52 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Вили започна своята битка!
16-ти ноември 2023

Здравейте, Преди три седмици Вили замина за постоянно в Германия, за да започне поредна битка за своето здраве и живот!Все още не се е възстановила о...

новина

Виж Всички новини по кампанията

74191.21 лв. дарени от 140000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
23.27 лв. преди 1 ден
avatar
9.35 лв. преди 2 дни
avatar
14.27 лв. преди 3 дни
avatar
97.92 лв. преди 3 дни
avatar
29.03 лв. преди 6 дни
avatar
48.84 лв. преди 1 седмица
avatar
95 лв. преди 1 седмица
avatar
19.2 лв. преди 1 седмица
avatar
102.85 лв. преди 1 седмица
avatar
245.51 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели