478.42 лв. дарени от 32600 лв.

Документи към Кампания


Нека всички заедно да върнем усмивката на Криси!

Здравейте, добри хора!
Казвам се Елеонора Борисова от град Лом. Аз съм самотна майка с две деца. За съжаление вторият ми син страда от акушерска пареза, това е тежка травма, при която след раждането дясната му ръка беше почти напълно безжизнена. Започнахме рехабилитации и с годините ръката му започна да се движи, но движенията бяха и все още са ограничени.
Няколко пъти питахме за операция, но по онова време(2006 година) не препоръчваха и останахме с впечатление, че няма какво да се направи, понеже медицината не беше толкова напреднала, както е днес. Синът ми беше весел и усмихнат докато беше малък, не осъзнаваше какво се случва. Времето минаваше, но не знаех как да постъпя. Нямаше значителен резултат от рехабилитациите.
Кристиян вече е на 17 години и детската му усмивка изчезна преди доста време. Изглежда винаги загрижен и умислен при видната разлика между двете му ръце. Като всеки тийнейджър и той порасна изведнъж, а ръката изостана, като след време това доведе до допълнителни травми в рамото.
Сърцето ми се късаше да го гледам така и решихме да предприемем нещо като семейство. След дълго търсене минахме през доста лекари в България, които твърдяха, че няма какво да се направи, понеже вече е голям. Майчиният ми инстинкт не ми позволяваше да повярвам на тези думи и не се отказах в търсенето на решение.
След още няколко месеца попаднах на Професор Атакан Айдън от Турция. Проведохме консултация и това беше най-хубавият и незабравим ден за мен, след като чух, че има много голям шанс да започне да прави движения, които досега не е успявал.
Сумата за операцията е 16 200 евро и е непосилна за малкото ни семейство. Молим ви от сърце да ни подкрепите в този труден за нас момент. Ако имате възможност – помогнете на моето дете да води пълноценен начин на живот.

Нека всички заедно да върнем усмивката на Криси!


478.42 лв. дарени от 32600 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
4.42 лв. преди 1 ден
avatar
37.86 лв. преди 2 дни
avatar
19.18 лв. преди 3 дни
avatar
105.88 лв. преди 4 дни
avatar
28.63 лв. преди 4 дни
avatar
58.01 лв. преди 4 дни
avatar
9.35 лв. преди 4 дни
avatar
4.42 лв. преди 4 дни
avatar
9.35 лв. преди 4 дни
avatar
97.13 лв. преди 5 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели