Нека всички заедно да върнем усмивката на Криси!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Нека всички заедно да върнем усмивката на Криси!

46 Дарители
1828.56 лв. дарени от 32600 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Бенефициент
Кристиян Иванов
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Елеонора Петкова Борисова организира кампания за Кристиян Иванов
Приключила
Налична сума
0 лв.
Здравейте, добри хора!
Казвам се Елеонора Борисова от град Лом. Аз съм самотна майка с две деца. За съжаление вторият ми син страда от акушерска пареза, това е тежка травма, при която след раждането дясната му ръка беше почти напълно безжизнена. Започнахме рехабилитации и с годините ръката му започна да се движи, но движенията бяха и все още са ограничени.
Няколко пъти питахме за операция, но по онова време(2006 година) не препоръчваха и останахме с впечатление, че няма какво да се направи, понеже медицината не беше толкова напреднала, както е днес. Синът ми беше весел и усмихнат докато беше малък, не осъзнаваше какво се случва. Времето минаваше, но не знаех как да постъпя. Нямаше значителен резултат от рехабилитациите.
Кристиян вече е на 17 години и детската му усмивка изчезна преди доста време. Изглежда винаги загрижен и умислен при видната разлика между двете му ръце. Като всеки тийнейджър и той порасна изведнъж, а ръката изостана, като след време това доведе до допълнителни травми в рамото.
Сърцето ми се късаше да го гледам така и решихме да предприемем нещо като семейство. След дълго търсене минахме през доста лекари в България, които твърдяха, че няма какво да се направи, понеже вече е голям. Майчиният ми инстинкт не ми позволяваше да повярвам на тези думи и не се отказах в търсенето на решение.
След още няколко месеца попаднах на Професор Атакан Айдън от Турция. Проведохме консултация и това беше най-хубавият и незабравим ден за мен, след като чух, че има много голям шанс да започне да прави движения, които досега не е успявал.
Сумата за операцията е 16 200 евро и е непосилна за малкото ни семейство. Молим ви от сърце да ни подкрепите в този труден за нас момент. Ако имате възможност – помогнете на моето дете да води пълноценен начин на живот.

Нека всички заедно да върнем усмивката на Криси!

Виж още
Новини
18-ти октомври 2023
Елеонора Петкова Борисова организира кампания за Кристиян Иванов
Одобрено изплащане
Здравейте, благодарим на дарителите, които подкрепиха нашата кампания. Прехвърляме сумата към нашата дарителска сметка, очакваме още малко помощ и до...
1827.36 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
31-ви август 2023
Елеонора Петкова Борисова организира кампания за Кристиян Иванов
Информация за прогресът ни до момента. 31.08.23г
Благодаря на хората, които се отзоваха!    Мъчително, отчайващо и тежко е, когато детето ти има проблем и не можеш да му помогнеш, защото запл...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.