28.98 лв. дарени от 10000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

НЕОБХОДИМИ СА СРЕДСТВА ЗА ФИЛМ ЗА СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Младежи от реномираните гимназии в град Пловдив се обединихме в една нова сплотяваща инициатива, която нарекохме "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА", защото тези думи олицетворяват нашата цел - мисията да обединяваме с различни културни, благотворителни, доброволчески и образователни кампании.

Най-новата ни инициатива е да създадем патриотичен художествен филм, пречупен през призмата на модерния човек за един велик период от нашата история, а именно Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Замислили сме дълбок сюжет с вдъхновяващи послания. Но са ни нужни средства. За техника, за декори, за хонорари.

Учредихме организация с името "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" и се самоиздържаме със символичен месечен членски внос в размер от 5 лева, който за жалост не стига за каузата. Все още сме ученици и е непосилен по-голям финасов принос от наша страна, затова открихме сметка и се обръщаме към всички родолюбиви българи, които искат да се включат в делото да съхраним паметта и да я предадем на следващите поколения.

Вярваме, че това е нашият отечествен дълг. По един модерен начин да внедрим историята в настоящето, за да възпитава, вдъхновява и окрилява. Вярваме, че ще ни помогнете!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
25-ти ноември 2023

За жалост кампанията за създаването на филм за Съединението към настоящия момент е неуспешна, тъй като събраната сума е крайно недостатъчна. Не се отк...

Изплатена сума към бенефициента: 27.78 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

28.98 лв. дарени от 10000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
28.98 лв. преди 3 месеца
Сподели