490.09 лв. дарени от 39200 лв.

Документи към Кампания


Нов Живот за Ани

Здравейте, казвам се Иван и съм бащата на Ани!

Ани е на 7 годиники и е със диагноза "ДЦП" и не доказана Микроцефалия.  

Мили хора, обръщаме се към вас със надежда и молба! Да ни помогнете Ани да проходи. През 2015г. Ани се ражда съвсем нормално дете и след 3 месеца откриваме че Ани изостава психически и физически. след преглед от Лекар беше поставена диагноза "Микроцефалия" (НЕ доказана) след това започнахме лечение в гр. София 

До навършване на 2 години без никакъв ефект, и Ани остава със ниско тегло. Чрез познати се насочихме за лечение в Франция! След периодично лечение във Франция вече 5 години, теглото на Ани се възтанови, но малък процент от физическото и състояние се подобри, но все още не може да ходи и говори. Отново чрез познати се насочихме за лечение в Турция и след направените изследвания в болница "РЕЯП" гр. Истанбул, докторите дават голяма надежда Ани да проходи и проговори чрез процедура със стволови клетки, но след направения "ЯМР" се останови и друг проблем! Налага се спешна операция на ушите и трябва да се направи дясна тимпанопластика + поставяне на ляв вентилационен балон + аденоидектиомия + остаки балон дилатация. Сумата за лечение е "20 000 евро" 

Мили хора моля ви да помогнете на Ани!


490.09 лв. дарени от 39200 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
6.4 лв. преди 1 месец
avatar
3.44 лв. преди 1 месец
avatar
29.08 лв. преди 1 месец
avatar
18.82 лв. преди 3 месеца
avatar
48.8 лв. преди 3 месеца
avatar
9.36 лв. преди 3 месеца
avatar
9.35 лв. преди 4 месеца
avatar
1.47 лв. преди 4 месеца
avatar
3.44 лв. преди 4 месеца
avatar
9.25 лв. преди 4 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели