Нов Живот за Ани

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Нов Живот за Ани

40 Дарители
1508.67 лв. дарени от 39200 лв.
Бенефициент
Анелия Иванова Христова
Крайна дата
Край след 35 дни
Налична сума
1508.67 лв.
Иван Христов Иванчев организира кампания за Анелия Иванова Христова
Край след 35 дни
Налична сума
1508.67 лв.

Здравейте, казвам се Иван и съм бащата на Ани!

Ани е на 7 годиники и е със диагноза "ДЦП" и не доказана Микроцефалия.  

Мили хора, обръщаме се към вас със надежда и молба! Да ни помогнете Ани да проходи. През 2015г. Ани се ражда съвсем нормално дете и след 3 месеца откриваме че Ани изостава психически и физически. след преглед от Лекар беше поставена диагноза "Микроцефалия" (НЕ доказана) след това започнахме лечение в гр. София 

До навършване на 2 години без никакъв ефект, и Ани остава със ниско тегло. Чрез познати се насочихме за лечение в Франция! След периодично лечение във Франция вече 5 години, теглото на Ани се възтанови, но малък процент от физическото и състояние се подобри, но все още не може да ходи и говори. Отново чрез познати се насочихме за лечение в Турция и след направените изследвания в болница "РЕЯП" гр. Истанбул, докторите дават голяма надежда Ани да проходи и проговори чрез процедура със стволови клетки, но след направения "ЯМР" се останови и друг проблем! Налага се спешна операция на ушите и трябва да се направи дясна тимпанопластика + поставяне на ляв вентилационен балон + аденоидектиомия + остаки балон дилатация. Сумата за лечение е "20 000 евро" 

Мили хора моля ви да помогнете на Ани!

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.