Нов живот за Антон

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Нов живот за Антон

27 Дарители
5337.17 лв. дарени от 5000 лв.
Организатор
Антон Спасов
Крайна дата
Край след 36 дни
Налична сума
0 лв.
Антон Спасов е организатор на кампанията
Край след 36 дни
Налична сума
0 лв.

Казвам се Антон Спасов и съм на 51 години от град Перник. Моята борба за живот с рака започна с един припадък през 2010 година. След направен ядрено-магнитен резонанс се установи, че имам тумор в мозъка и последваха две неуспешни операции в България. 

Първата операция беше в УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ” през 2010 година, а през 2011-та ми направиха и втората, но този път в УМБАЛ "Свети Иван Рилски". В началото на 2013-та година мои познати, които са минали по този път, ми препоръчаха да отида на изследвания в медицински център "Anadolu" в град Истанбул, Турция. Същата година отидох на изследвания и ми назначиха операция през август. Успешна.

През 2014-та, 2015-та и 2016-та година ходих на контроли през три месеца. Поради липса на средства, посещенията ми за контролни прегледи в медицинския център в Турция намаляха драстично. През 2017-та година минах на контроли през половин година, а през 2018-та година започнах да ходя на прегледи през година. През периода 2018 - 2023 година имам няколко изследвания с ЯМР правени и съм правил само онлайн консултации с лекуващите ми лекари в Турция, поради недостиг на средства да отида на място. Изследванията показват, че туморът е в ремисия, но откриха киста в мозъка и оставам под наблюдение. През същият период започнах да изпитвам и затруднения в движението ми (частична парезата на дясна страна ).

Поради влошеното ми състояние с парезата и чести припадъци, ми е необходимо да отида за контролен преглед и изследвания. Предварително благодаря на всеки, който ще ми помогне да изляза победител от битката!

Виж още
Новини
22-ри май 2024
Антон Спасов
Одобрено изплащане
Здравейте приятели най-накрая събрах сумата за контролният предглед. Заминавам при първа въжможност. Бъдете здрави.
5176.77 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
10-ти май 2024
Антон Спасов
Одобрено изплащане
Здравейте, приятели. За момента се чувствам сравнително добре. Очаквам средствата по кампанията да се съберат, колкото е въжможно най-скоро за да мога...
158 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.