366.44 лв. дарени от 40200 лв.

Документи към Кампания


Нов живот за Гьохан

Аз съм баща на две момчета и съм на 31г съм от гр.Разград.

След претърпян инцидент, автомобилна катастрафа ми е засегнат гръбначния мозък. Оперираха ме по спешност и бях в кома 4 седмици. След което се появиха декубитални рани, доста дълбоки. Лекарите ми казаха да изчакам 4години, за да минат напълно и след тогава да започна с физиотерапия. Така и направих, изчаках да зараснат и отидох при невролог, който ме посъветна възможно най-скоро да започна физиотерапия. Това е идинствения ми шанс отново да стъпя на крака и да бъда пълноценен човек.

Обърнах се към Авис Медика- Болница за рехабилитация в с.Тученица , където ми направиха преглед и изследвания, за да установят дали тази рехабилитация ще бъде подходяща за мен.

От там ми казаха, че трябва да посещавам 6 месец рехабилитации, за да ми помогнат с възстановяването. Аз трябва отново да мога да ходя, имам семейство и две деца, за които трябва да се грижа.

Моля Ви, добри хора помогнете ми да събера сумата, за да бъда отново пълноценен баща и съпруг.


366.44 лв. дарени от 40200 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
28.93 лв. преди 1 седмица
avatar
9.35 лв. преди 1 седмица
avatar
9.35 лв. преди 2 седмици
avatar
105.88 лв. преди 2 седмици
avatar
29.05 лв. преди 3 седмици
avatar
19.18 лв. преди 1 месец
avatar
145.53 лв. преди 1 месец
avatar
19.17 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели