Нов живот за Веско

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Нов живот за Веско

2 Дарители
52.16 лв. дарени от 84868 лв.
Организатор
Veselin Dotkov
Крайна дата
Край след 113 дни
Налична сума
52.16 лв.
Veselin Dotkov е организатор на кампанията
Край след 113 дни
Налична сума
52.16 лв.

Здравейте,

На 05.02.2001 катастрофирах с лек автомобил в следствие на което съм обездвижен напълно.

При катастрофата, в резултат на силния удар, се разместват и наместват обратно С3 С4 шиен прешлен. Нямам счупване на прешлени, само частично смачкана тъкан.

След катастрофата нямах усещане на тялото, но с течение на годините вече усещам почти всички части на тялото си като не усещам болка от раменете надолу с изключение на пръстите на дясната ръка. Там имам супер чуствителност. Около 4 години след инцидента ми имплантираха четири пъти стволови клетки в МА “Св. Иван Рилски” - София като последния път беше с операция на мястото на травмата. Преди операцията имах суперчуствителност на пръстите на двете ръце, но след оперативната намеса се загуби суперчуствителността на лявата ръка.

Опитвал съм лечение с нетрадиционна медицина, но без особен резултат. В момента мога, от време на време, съзнателно и под команда да опъвам двата крака и сгъвам двете ръце. На цялото тяло и особено на краката имам голяма спастика. Мускулите на тялото ми са в добро състояние с изключение тези от коленете надолу.

За мен има надежда в Сърбия, но сумата е непосилна за семейството ми. Моля ви, помогнете ми отново да стъпя на краката си.

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.