839.75 лв. дарени от 700 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Нова класна стая за 9 А клас

Здравейте, слънчеви хора! Казвам се Станица Илиева, на 25 години. Родена съм в Русе и работя като учител в гимназия, където преподавам на 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Следвала съм висшето си образование в България и, въпреки че ходих на бригада в Америка две поредни лета, реших да се завърна и да продължа трудовото си развитие в България.

Както всички знаем средата, в която работим, учим и се забавляваме е много важна за крайните резултати, които искаме да постигнем. Реалността в българските училища е такава, че училищата с пълни паралелки получават достатъчно голям бюджет, за да поддържат и осъвременяват материално-техническата си база. За тези училища, които имат маломерни паралелки нещата стоят по различен начин и точно от такова училище се свързвам с вас. Искрено вярвам, че всички ученици заслужават.

Училището, в което работя е с вековна история. В момента в поверения ми клас има 16 ученици. Децата (ми) са дейни и ангажирани с естетическия вид на класната стая, организираха се и украсиха стаята за Коледа, участват в почистването на училищните градинки, а догодина ще си направим наша такава с цветя и билки в училищния парк. Тези деца заслужават да учат в красива класна стая! Тази класна стая, която ни е предоставена за следващата учебна година вече разполага с основните мебели.

Много бих искала да извърша освежителни ремонтни дейности. Приложила съм таблица в раздел Документация на кампанията. Тази цел не може да се покрие от училищния бюджет, а аз не мога да заделя паричните средства сама. Работата ще извърша през лятната ваканция с помощ от училищния майстор и роднини, тъй като искам всичко да се случи с минимален разход на пари. А талантливите ми ученици изявиха желание да помогнат с обрисуването на някои от колоните в стаята. 

Работата с деца (макар и по-големи такива) ми носи огромно удовлетворение и това е нещото, което искам да правя в дългосрочен план. Когато ученик те потърси за помощ или подкрепа, когато видиш как постига поставена своя цел и най-вече знаеш, че ТИ си помогнал за това, е, тогава си е заслужавала работата до късно, заслужавали са многократните разговори и дейности за сплотяване на класа.

Вярвам, че всеки човек е способен на големи дела (дори когато не изглеждат особено големи). Вярвам, че с грижа, търпение, любов и подходяща и мотивираща среда всеки ученик може да постигне много.

С цялото си сърце ви благодаря! Бъдещият 9 А клас също!


Новини по кампанията

Готови за образователни приключения!
26-ти септември 2023

Приятели, стаята беше готова за първия учебен ден! Огромно БЛАГОДАРЯ на всички дарители, които подкрепиха това начинание, както и на екипът на платфор...

новина
новина
новина
Одобрено изплащане
30-ти август 2023

Финалът е пред нас! Предстои довършване на по-дребни детайли и естетическо оформление на класната стая, така че да бъдем готови за първия учебен ден.

Изплатена сума към бенефициента: 386.15 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Напредваме с трепет и очакване за първия учебен ден! 30.08.23г
29-ти август 2023

Благодаря отново на всички вас, които подкрепихте тази цел! Крайният ни срок стремглаво напредва. Очаквайте финалните снимки на класната стая, готова...

новина
новина

Виж Всички новини по кампанията

839.75 лв. дарени от 700 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
48.67 лв. преди 8 месеца
avatar
48.75 лв. преди 8 месеца
avatar
294.55 лв. преди 8 месеца
avatar
19.2 лв. преди 8 месеца
avatar
19.2 лв. преди 8 месеца
avatar
19.15 лв. преди 8 месеца
avatar
97.03 лв. преди 8 месеца
avatar
19 лв. преди 8 месеца
avatar
147.17 лв. преди 8 месеца
avatar
29.03 лв. преди 8 месеца
Виж всички дарители
Сподели