34938.35 лв. дарени от 110000 лв.

Документи към Кампания


Ново начало за Ралица

Здравейте, Аз съм Грациела, майка съм на Ралица от гр.Харманли- едно прекрасно момиче, което живееше със своите мечти, трепети,вълнения и проблеми на петнадесетгодишните младежи. Имаше приятели, усмихваше се често, нищо човешко не и бе чужно…..до онази фатална нощ на февруари, когато Рали претърпя тежък инцидент.

За един миг се срина целия ни свят…..кошмарът за нас започна. След инцидента Рали е с тежка черепно- мозъчна травма и в дълбока кома. Хоспитализирана е в неврологично отделение в болница Свети Георги - гр. Пловдив. Следваха два месеца на възстановяване в болницата, но състоянието и все още беше доста тежко- с невъзможност за самостоятелно хранене и без движение на тялото. Въпреки усилията на лекарите състоянието оставаше все така тежко. Последва прибиране у дома и стартирахме курс на ежедневна рехабилитация. В рамките на 6 месеца усилията ни се възнаградиха с успех…. Бавно, но сигурно Рали започна да движи крайниците си, да заема седнало положение и да приема храна през устата, реагира на думи и дори се усмихва.

За съжаление възстановителния процес е изключително бавен и труден, изисква висикоквалифицирани специалисти и подходяща апаратура. След направена консултация с болница Acibadem Maslak и техния рехабилитационен център ни увериха, че Рали има шанс отново да се изправи на крака и да се подобри статуса й на живот. За ускоряване на оздравителния процес трябва да се извърши рехабитационна терапия, съобразена с индивидуалните и нужди. Искренно се надявам, че професионалния подход и високотехнологичната апаратура ще допринесат за възстановяването на дъщеря ми.

Провеждането на конкретно лечение е свързано с финансови средства, с които за съжаление семейството ни не разполага. По предварителен разговор лечението ще възлиза на стойност около 60 000лв, като на този етап имаме имаме оферта на стойност 20 000лв за предварителни консултации, изследвания и прегледи. За това сега, в този изключително труден момент, отправям искренната си майчина молба към всеки един човек и всяка една институция за помощ и подкрепа.

Мили хора, помогнете ми да съберем необходимата сума за провеждане на необходимото лечение в клиника в Турция. Вярвам в доброто! Имам надежда! Хора, помогнете на Рали да се изправи и възстанови! Благодаря Ви предварително!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
5-ти декември 2023

Частично плащане по престой

Плащане по фактура: 5878.53 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
30-ти ноември 2023

Частично плащане по лечението

Плащане по фактура: 7252 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Напредваме с бавни стъпки 28.11.23г
27-ми ноември 2023

Мили и благородни хора,всички вие,които приехте каузата “Ново начало за Рали” като своя,с огромна радост и задоволство ви информираме,че рехабилитацио...

новина
новина
новина

Виж Всички новини по кампанията

34938.35 лв. дарени от 110000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.34 лв. преди 15 часа
avatar
97.77 лв. преди 1 ден
avatar
19.18 лв. преди 1 ден
avatar
48.64 лв. преди 1 ден
avatar
46.24 лв. преди 1 ден
avatar
97.92 лв. преди 1 ден
avatar
99.97 лв. преди 1 ден
avatar
48.64 лв. преди 1 ден
avatar
38.5 лв. преди 2 дни
avatar
304.38 лв. преди 4 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели