191.06 лв. дарени от 3000 лв.

Пълна кошница със знания

Здравейте мили дарители!

Живеем във времена, в които образованието е изключително важно и 21 век, в който все още има деца нямащи равен достъп до образование поради нисък социален статут на семействата и неграмотност на родителите.

Много деца не посещават детска градина и училище поради финансови причини.

Деца от уязвими групи посещаващи все пак училище не намират помощ от родителите си, а обучението в училището не е достатъчно, за да образова тези деца. Така поради образователната политика на държавата деца не владеещи български език, не можещи да пишат и четат преминават от клас в клас, което води до тенденция на повишаваща се неграмотност сред българското население.

Ние от Фондация "От мечта до реалност" Разград в партньорство с Фондация "Център за теб" Разград се обединихме около каузата да помогнем на част от децата, които желаят да научат езика на държавата, в която живеят, да се научат да четат и да пишат.Със събраната сума ще закупим учебни и канцеларски материали за работата по проекта, който ще се осъществява в рамките на учебната година  2 ч. седмично.

С обявяване на началото на проект "Пълна кошница със знания" получихме обаждания от учители от областта със запитвания дали проектът няма да се изпълнява в селата. Учителите имат нужда от помощ!

Обръщаме се към Вас, желаещи да помогнете заедно да превърнем мечтата на тези прекрасни, но в същото време ощетени деца, в реалност.


Новини по кампанията

Учим и се забавляваме! 19.09.23г
19-ти септември 2023

Здравейте, скъпи дарители! От името на всички членове на Фондация "ОТ МЕЧТА ДО РЕАЛНОСТ" благодаря на хората, които са припознали нашата кауза да дад...

новина
новина

Виж Всички новини по кампанията

191.06 лв. дарени от 3000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
78.3 лв. преди 1 ден
avatar
9.35 лв. преди 2 дни
avatar
98 лв. преди 1 седмица
avatar
5.41 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели