• Начало
  • Кампании
  • По добър живот за Ники. Ники вече мина успешно първата вливка в Fizikon Koniq , но се нуждае от още две вливки.Ако има хора с добри сърца Ники ще може да направи още две вливки.

105.88 лв. дарени от 9180 лв.

Документи към Кампания


По добър живот за Ники. Ники вече мина успешно първата вливка в Fizikon Koniq , но се нуждае от още две вливки.Ако има хора с добри сърца Ники ще може да направи още две вливки.

Зов за помощ:

22 годишно момче има нужда от средства за лечение в чужбина. Казва се Николай. Той е с диагноза детски аутизъм и има нужда от скъпоструващо лечение в Турция.

Детето не може да говори и да общува с никой, не може да излезе от вкъщи на вън сам, да се обслужва сам, да каже какво го боли. След 20 години ходене по мъките, сега Ники има надежда да проговори и да се справя поне малко с обслужването си.

Родителите му молят за помощ да чуят гласа на детето си, да ги нарече мамо и тате. Клиника в Турция може да помогне, като му бъдат направени вливки на стволови клетки. 

Вярваме, че ще срещнем хора с големи сърца, които да помогнат за лечението. Помогнете - молим ви!!!


105.88 лв. дарени от 9180 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
105.88 лв. преди 5 месеца
Дари
Сподели