4965.71 лв. дарени от 18900 лв.

Документи към Кампания


Подай ръка на Дари и Теди в битката с Аутизма - ПРЕДАЙ НАТАТЪК

Малките слънчица Теодора и Божидара са на 4 години и имат нужда от вашата помощ.  До втората си година близначките се развиват като всички деца, без индикация за проблем свързан с развитието им. Единствено прохождат малко по-късно за възрастта си и до настоящия момент не говорят.

През последните две години момиченцата посещават психолог и логопед. Преминават през курсове на ерготерапия и хипотерапия. В началото на тази година започват процедури с барокамера, към момента са преминали два курса и предстои трети през ноември.

За хората в спектъра на аутизма е характерно да страдат от синдром на пропускливи черва, след направени изследвания се оказва, че е необходимо малките момичета да приемат добавки, които са предимно внос от чужбина и цената им е изключително висока.

За съжаление въпреки неуморните усилия от страна на родителите, както и множеството терапии през последните две години, резултатът е минимален, а финансовите  ресурси на семейството са изчерпани. Последният шанс на двете малки момиченца е да бъдат включени в алтернативна терапия, която се провежда в център за работа с  деца от спектъра. Терапията е по метод, който е по-различен от практиката на отделни терапевти. Тъй като подобряването на състоянието на децата може да бъде повлияно до 6-годишна възраст, то семейството има нужда от подкрепа именно сега. Родителите са обнадеждени, че малките им момиченца ще подобрят състоянието си ще имат нормално и щастливо детство. Занятията по време на терапията ще продължат първоначално 6 месеца а след това ще се прецени още колко време ще се наложи да се продължи терапията, а пакетната цена на месец е 5460 лв. общо за двете деца или 32 760лева за целият период от 6 месеца. Тази сума е непосилна за семейството и затова имат нужда от вашата подкрепа. Вярваме, че заедно ще успеем да покажем на двете сестрички, че  светът не е враждебен и детството им може да бъде изпълнено с радост.


Новини по кампанията

Имаме напредък Момичетата минаха първото от четирите нива!!!! 11.07.23г
11-ти юли 2023

Здравейте страхотни хора, искам да споделя за напредъка на децата откакто с Ваша помощ имаме възможност да посещаваме център Мирте Дилкозем София,  Ст...

Одобрено изплащане
8-ми юни 2023

Частично заплащане за двете деца за месец 07.2023г.

Плащане по фактура: 4947.1 лв. Транзакционна такса: 2.4 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Децата се развиват положително
23-ти март 2023

Здравейте, към този момент мога да кажа че благодарение на Вас, децата започнаха през януари да посещават центъра и към днес имат доста голяма промян...


Виж Всички новини по кампанията

4965.71 лв. дарени от 18900 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
16.21 лв. преди 1 месец
avatar
2.24 лв. преди 8 месеца
avatar
24.1 лв. преди 9 месеца
avatar
29.08 лв. преди 9 месеца
avatar
196.7 лв. преди 9 месеца
avatar
3.44 лв. преди 9 месеца
avatar
48.76 лв. преди 10 месеца
avatar
47.83 лв. преди 10 месеца
avatar
38.17 лв. преди 11 месеца
avatar
196.56 лв. преди 11 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели