4362.62 лв. дарени от 32760 лв.

Документи към Кампания


Подай ръка на Дари и Теди в битката с Аутизма - ПРЕДАЙ НАТАТЪК

Малките слънчица Теодора и Божидара са на 4 години и имат нужда от вашата помощ.  До втората си година близначките се развиват като всички деца, без индикация за проблем свързан с развитието им. Единствено прохождат малко по-късно за възрастта си и до настоящия момент не говорят.

През последните две години момиченцата посещават психолог и логопед. Преминават през курсове на ерготерапия и хипотерапия. В началото на тази година започват процедури с барокамера, към момента са преминали два курса и предстои трети през ноември.

За хората в спектъра на аутизма е характерно да страдат от синдром на пропускливи черва, след направени изследвания се оказва, че е необходимо малките момичета да приемат добавки, които са предимно внос от чужбина и цената им е изключително висока.

За съжаление въпреки неуморните усилия от страна на родителите, както и множеството терапии през последните две години, резултатът е минимален, а финансовите  ресурси на семейството са изчерпани. Последният шанс на двете малки момиченца е да бъдат включени в алтернативна терапия, която се провежда в център за работа с  деца от спектъра. Терапията е по метод, който е по-различен от практиката на отделни терапевти. Тъй като подобряването на състоянието на децата може да бъде повлияно до 6-годишна възраст, то семейството има нужда от подкрепа именно сега. Родителите са обнадеждени, че малките им момиченца ще подобрят състоянието си ще имат нормално и щастливо детство. Занятията по време на терапията ще продължат първоначално 6 месеца а след това ще се прецени още колко време ще се наложи да се продължи терапията, а пакетната цена на месец е 5460 лв. общо за двете деца или 32 760лева за целият период от 6 месеца. Тази сума е непосилна за семейството и затова имат нужда от вашата подкрепа. Вярваме, че заедно ще успеем да покажем на двете сестрички, че  светът не е враждебен и детството им може да бъде изпълнено с радост.


4362.62 лв. дарени от 32760 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
488.36 лв. преди 1 ден
avatar
1.47 лв. преди 1 ден
avatar
393.9 лв. преди 1 седмица
avatar
29.06 лв. преди 1 седмица
avatar
9.32 лв. преди 1 седмица
avatar
591.1 лв. преди 1 седмица
avatar
147.29 лв. преди 1 седмица
avatar
27.09 лв. преди 1 седмица
avatar
98.03 лв. преди 1 седмица
avatar
492.5 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели