4947.26 лв. дарени от 18900 лв.

Документи към Кампания


Подай ръка на Дари и Теди в битката с Аутизма - ПРЕДАЙ НАТАТЪК

Малките слънчица Теодора и Божидара са на 4 години и имат нужда от вашата помощ.  До втората си година близначките се развиват като всички деца, без индикация за проблем свързан с развитието им. Единствено прохождат малко по-късно за възрастта си и до настоящия момент не говорят.

През последните две години момиченцата посещават психолог и логопед. Преминават през курсове на ерготерапия и хипотерапия. В началото на тази година започват процедури с барокамера, към момента са преминали два курса и предстои трети през ноември.

За хората в спектъра на аутизма е характерно да страдат от синдром на пропускливи черва, след направени изследвания се оказва, че е необходимо малките момичета да приемат добавки, които са предимно внос от чужбина и цената им е изключително висока.

За съжаление въпреки неуморните усилия от страна на родителите, както и множеството терапии през последните две години, резултатът е минимален, а финансовите  ресурси на семейството са изчерпани. Последният шанс на двете малки момиченца е да бъдат включени в алтернативна терапия, която се провежда в център за работа с  деца от спектъра. Терапията е по метод, който е по-различен от практиката на отделни терапевти. Тъй като подобряването на състоянието на децата може да бъде повлияно до 6-годишна възраст, то семейството има нужда от подкрепа именно сега. Родителите са обнадеждени, че малките им момиченца ще подобрят състоянието си ще имат нормално и щастливо детство. Занятията по време на терапията ще продължат първоначално 6 месеца а след това ще се прецени още колко време ще се наложи да се продължи терапията, а пакетната цена на месец е 5460 лв. общо за двете деца или 32 760лева за целият период от 6 месеца. Тази сума е непосилна за семейството и затова имат нужда от вашата подкрепа. Вярваме, че заедно ще успеем да покажем на двете сестрички, че  светът не е враждебен и детството им може да бъде изпълнено с радост.


Новини по кампанията

5-ти декември 2022
Шанс за начало Благодарение на Вас!!!!

Здравейте, Приятели, Познати и не Познати прекрасни хора с големи сърца! Благодарение на Вас успяхме да заплатим част от таксите на двете деца (месец...


Виж Всички новини по кампанията

4947.26 лв. дарени от 18900 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
24.1 лв. преди 1 месец
avatar
29.08 лв. преди 1 месец
avatar
196.7 лв. преди 1 месец
avatar
3.44 лв. преди 1 месец
avatar
48.76 лв. преди 1 месец
avatar
47.83 лв. преди 1 месец
avatar
38.17 лв. преди 2 месеца
avatar
196.56 лв. преди 3 месеца
avatar
488.36 лв. преди 3 месеца
avatar
1.47 лв. преди 3 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели