4233.14 лв. дарени от 50000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Подай ръка на Галя

Вече два месеца Галя Петрова Карагеоргиева от град Раковски напразно очаква българската здравна система да ѝ постави диагноза. През месец април получава оток в областта на шията. Лекарите ѝ изписват антибиотично лечение, което не дава резултат. Назначена е и е направена операция на 09.05.2023 г., с която е отстранен подутия лимфен възел. След изследване на отстранената тъкан се установява, че е метастаза от ниско диференциран плоскоклетъчен карцином.

Така започват редица изследвания, чакане на резултати, ходене от специалист на специалист, но за съжаление след повече от месец обикаляне нито едно болнично заведение у нас не поставя точна диагноза и не предприема лечение.

Състоянието на Галя се влошава и тя заминава по спешност за Турция. Там лекарите правят изследвания и за два дни поставят диагноза „Карцином на фаринкса“. Тъй като е загубено много време е необходимо веднага да се започне лечение. Засега докторите са предписали 33 лъчетерапии и 5 химиотерапии. До момента семейството на Галя е заплатило 9000 лв. на турската клиника за изследванията, но за съжаление не може да се справи само със сумата необходима за лечението. Неофициално офертата на клиниката е 50 000 лв. Също така ще бъдат необходими средства за транспорт, престой, храна и др.

Галя единадесет години чака своя син и когато преди 8 години Господ я дарява с него, тя се страхува да не го изостави, затова е готова да се бори и да победи коварната болест.

Скъпи сънародници, нека за пореден път се обединим и помогнем на една млада майка да отгледа с обич и подкрепа детето си!
 

Новини по кампанията

Трансфер на средства към фонда за лечние на деца в чужбина
22-ри ноември 2023

Дарение на средства към Фонда за лечение на деца в чужбина. Прехвърлена сума: 0.01лв.

Одобрено изплащане
18-ти август 2023

Здравейте, Лъчетерапията на Галя приключи, но заради ниски кръвни показатели поредната химиотерапия е отменена. Налага се да се направят контролни из...

Плащане по фактура: 1017.14 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
27-ми юли 2023

Сумата ще се използва за третата подред химиотерапия. Състоянието на Галя е обнадеждаващо. Туморът значително е намалил размера си. Благодарение на...

Плащане по фактура: 3136 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

4233.14 лв. дарени от 50000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
-0.01 лв. преди 1 седмица
avatar
810.37 лв. преди 3 месеца
avatar
98 лв. преди 4 месеца
avatar
18.89 лв. преди 4 месеца
avatar
33.62 лв. преди 4 месеца
avatar
48.75 лв. преди 4 месеца
avatar
349.52 лв. преди 4 месеца
avatar
27.93 лв. преди 5 месеца
avatar
18.89 лв. преди 5 месеца
avatar
19.2 лв. преди 5 месеца
Виж всички дарители
Сподели