Подай ръка на Галя

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Подай ръка на Галя

65 Дарители
4233.14 лв. дарени от 50000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Бенефициент
Галя Петрова Карагеоргиева
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Нина Рупска-Замярска организира кампания за Галя Петрова Карагеоргиева
Приключила
Налична сума
0 лв.
Вече два месеца Галя Петрова Карагеоргиева от град Раковски напразно очаква българската здравна система да ѝ постави диагноза. През месец април получава оток в областта на шията. Лекарите ѝ изписват антибиотично лечение, което не дава резултат. Назначена е и е направена операция на 09.05.2023 г., с която е отстранен подутия лимфен възел. След изследване на отстранената тъкан се установява, че е метастаза от ниско диференциран плоскоклетъчен карцином.

Така започват редица изследвания, чакане на резултати, ходене от специалист на специалист, но за съжаление след повече от месец обикаляне нито едно болнично заведение у нас не поставя точна диагноза и не предприема лечение.

Състоянието на Галя се влошава и тя заминава по спешност за Турция. Там лекарите правят изследвания и за два дни поставят диагноза „Карцином на фаринкса“. Тъй като е загубено много време е необходимо веднага да се започне лечение. Засега докторите са предписали 33 лъчетерапии и 5 химиотерапии. До момента семейството на Галя е заплатило 9000 лв. на турската клиника за изследванията, но за съжаление не може да се справи само със сумата необходима за лечението. Неофициално офертата на клиниката е 50 000 лв. Също така ще бъдат необходими средства за транспорт, престой, храна и др.

Галя единадесет години чака своя син и когато преди 8 години Господ я дарява с него, тя се страхува да не го изостави, затова е готова да се бори и да победи коварната болест.

Скъпи сънародници, нека за пореден път се обединим и помогнем на една млада майка да отгледа с обич и подкрепа детето си!
 
Виж още
Новини
22-ри ноември 2023
Нина Рупска-Замярска организира кампания за Галя Петрова Карагеоргиева
Трансфер на средства към фонда за лечние на деца в чужбина
Дарение на средства към Фонда за лечение на деца в чужбина. Прехвърлена сума: 0.01лв.
 
18-ти август 2023
Нина Рупска-Замярска организира кампания за Галя Петрова Карагеоргиева
Одобрено изплащане
Здравейте, Лъчетерапията на Галя приключи, но заради ниски кръвни показатели поредната химиотерапия е отменена. Налага се да се направят контролни из...
1017.14 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
27-ми юли 2023
Нина Рупска-Замярска организира кампания за Галя Петрова Карагеоргиева
Одобрено изплащане
Сумата ще се използва за третата подред химиотерапия. Състоянието на Галя е обнадеждаващо. Туморът значително е намалил размера си. Благодарение на...
3136 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.