13697.58 лв. дарени от 16200 лв.

Документи към Кампания


Подарете бъдеще на Мишо

Здравейте, мили дарители преди да ви разкажа моята история, ще Ви Благодаря, защото в днешните времена хляба , здравето и времето са много,много скъпи.

Аз съм Цвети- майка на две близначета създадени по инвитро процудера, която беше болезнено сложна, тежка и много дълга свързана разбира се и с доста пари, но всичко се забравя, когато има резултата.  А тук, той беше двоен, голямо двойнощастие.

Всъщност винаги съм искала близнаци и името на момчето да е на св. Михаил да го пази, а за нея  не знаех и се помолих в Руската църква на дядо Серафин Софийски и от там и дойде и нейното име, та родиха се близнаците Михаил и София.

Всичко вървеше добре до момента, когато към вторият месец главичката на Мишо леко се посплеска и започна едно ходене и обикаляне в Пирогов ,но казаха нищо тревожно и то така и стана пооправи се. На деветият месец седна с помоща ни на гърне каза маммммма и сочеше гледайки ни , че е на една годинка. В проходилката тичаше и почукваше часовника на ръката на дядо си, обичаше книжки беше точен в храната без да мрънка, като сестра си .Това дете знаеше, като че ли всичко то беше спокойно готово мен да ме учи а не аз него, казвах му че е извънземен, защото беше много,много осъзнато дете. На годинка носеше телефона зад врата и си казваше ааааа сестричката му все го копираше, тя не знаеше нещата така както той, това дете беше силно беше тук и сега .

На година и два месеца нещо се случи Мишо ИЗЧЕЗНА. Нямаше го погледа ,започна да ходи на пръсти, не ме отразяваше не търсеше сестра си и децата, започна да поскача много. Потърсих мнения ,защото ставаше нещо с това момче. Всички ми казваха, че съм луда и само се притеснявам бил  малък можел и да не чува, но аз усещах нещо странно, но не можех да го открия сама .

Той  порасна и отидохме след  2 годинки на преглед при невролог, казаха умерено умствено изоставане за цял живот.

Сринах се , бях сама с него в болницата и бързо излязох в градина виках и плачех изпаднах в пълен шок, а той за миг ме погледна сякаш се появи за секунда старото ми дете и разбрах ,че идва нещо лошо.

Започнах да чета и да казвам ,че не е това има нещо друго нямаше профил на такова дете  работх с него схващаше нещата редеше пъзели имахме ред и цел на заниятията. И така не след дълко след третата година след прегледи при специалисти сложиха диагноза тежък аутизъм. Това ли е нее ли, другото ли е не знам , започнахме терапии всеки ден, където чуя и който го звеме аз бях там.

Започнахме добавки ,диети, ноотропи, специалисти , хомеопатия, изследвания доста скъпи, резултат имаше, но доста малък и кратък. Всеки ден се молех за едно просветление, абе някой да ми каже откъде и какво стана на това дете, а силите ми намаляваха с ден с ден.

В къщи беше ад той подскача и  се луташе в мрака, пълнеше гащите постоянно тя пък го биеше или плачеше  все за нещо бях на края на силите си дори и семейството ми, което ми помага не можеше да си представи какви мисли имах в главата. Молих се за един прав път, по който да поема да го облекча това дете да се завърне тук и сега. Чета що има мнение и знания за болестите да знам да се  боря за глътка въздух за надежда на децата ми.Мина време и се запознах по телефона с една жена, тя ме свърза с други две едната е хомеопатка, другата голям човек, който работи с нас с радиестезия и която без да ме е виждала събра пари за пътуването,  което се появи в същото време за Мишо.

И тя все ми казва, абе Цвети помоли хората за помощ твоето дете има шанс тези близнаци са специални не разбираш ли, ти ще успееш.Сега пиша и плача, защото стоях в ъгъла борейки се сама без вяра, а само с надежда. Сега след като намерих добри специалисти, който да работят с него открих и специалните масажи в Словакия виждам подобрение на детето си, той ме вижда и понякога чува, а това мили хора значи много. Искам да докарам детето  си до края на пътя вярвам вече в терапията на доктор Вел и  Ви моля да я продължим поне още година. Всичко каквото имах спестено  отиде за него , сега съм на борсата ще се борим някак за нуждите ни, но пари за терапията му нямам.

Пътувахме два пъти в седмицата Враца-София за по 2 часа  средно по 1200 лева на месец, според дните разбира се но и терапията в Словакия е с голям пробив при нас тя се прави на 3-4 месеца и излиза около 10000 лева всичко с път квартира храна процедури за 10 дена.Искам да направине и хелиране на Мишето при доктор Антонучи, чиято първа консултация е около 600 лева и да го изчистят и от тежките метали от кръвта. За 4 дена средно по 2200 лева, както и очаквам оферта за стволови клетки и трансплантациа на микробиом в Словакия.

Рехабилитациите в Мирте Дилкозен за година са само около 16 200лв, това е огромна и непосилна сума за мен.Мишо и София са вече на 5г, помогнете ни да дам на сина си нормално детство, като това на сестра му. Да не бъде той различен и да му се подиграват децата.

Не зная дали ще можете Вие дарителю, да ми помогнете, но прочетете знайте ,че аз пак ще се боря за децата си.Усещам го дано моето дете се завърна от другия свят и да бъде с нас тук и сега, чакам те слънчево дете кога пак ще ми кажеш МАМО, МАМО ОБИЧАМ ТЕ,  а Софи иска само да карате колело заедно.

Благодаря ви приятели помагайте и бъдете добри, грижете се за себе си .


13697.58 лв. дарени от 16200 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
78.3 лв. преди 1 ден
avatar
196.42 лв. преди 1 ден
avatar
95.34 лв. преди 1 ден
avatar
10000 лв. преди 3 дни
avatar
101.2 лв. преди 4 дни
avatar
97.85 лв. преди 1 седмица
avatar
4.44 лв. преди 1 седмица
avatar
97.03 лв. преди 1 седмица
avatar
9.07 лв. преди 1 седмица
avatar
8.36 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели