Подарете бъдеще на Мишо

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
56 Дарители
17027.93 лв. дарени от 45500 лв.
Организатор
Цветелина Кирилова
Бенефициент
МИХАИЛ ЦВЕТКОВ ТОДОРОВ
Крайна дата
Край след 284 дни
Налична сума
4858.73 лв.
Цветелина Кирилова организира кампания за МИХАИЛ ЦВЕТКОВ ТОДОРОВ
Край след 284 дни
Налична сума
4858.73 лв.

С частица удовлетворение и успех !

3-ти март 2024

   Привет към всички съпричастни лица към къмпанията на Мишо.

Няма как да не съм Благодарна от сърце на всеки един от Вас, за жеста, за уважението и разбирането на нашият проблем за съпричастността Ви към нашата борба и разбира се с най-необходимото Вашето дарение.

  Днес изпитвам най-голямо Уважение и разбиране към родителите на Вики, аз не съм била човек който е успях да Ви помогне но Вие дадохте светлина за много деца въпреки болката и скръбта, намерихте сили и помислихте и за нас, Благодаря Ви от сърце.

 Днес всички Вие Дарители дадохте шанс на Мишо да продължи  да се развива защото за него всяка малка стъпка е крачка напред.Въпреки лошият късмет със загубените проби в Словакия ние ще действаме отново с нови изследвания и повторно чакане на резултат, къде за добро къде за лошо това е.Затова решихме да платим офертата на центъра , за да може през това време да се работи с Мишо , увеличихме и час от часовете на посещение към центъра , защото виждаме успех , както и преценихме разбира се да се въэползваме от отстъпката направена за терапията му, която ще вложим

за други цели.

Всичко това постигнахме днес чрез Вашата подкрепа и съдействие Благодарим !

Знайте, че пътят на моето дете е много продължителен, притеснителен, понякога не правилен забутан  в тунел без изход в който никой не знае и не може да прецени до къде и как да продължи.

   Сълзите и мъката са много, напрежението също но Благодарение на тази плотформа и добрият и екип с големи сърца и Благодарение на Вас Дарители-приятели аз виждам една лампичка която светка и ми помага и дано стигнем до всички участъци в края на пътя с успех.

  Благодаря Ви !   

  Кампанията ни продължава , подкрепяйте ни !

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.