159907.93 лв. дарени от 732000 лв.

Документи към Кампания


🍀 ПоДари живот на Дени

Благотворителна кампания за Дени

Скъпи Дарители,

казвам се Жени и съм майка на Дени (Денислав Димитров Георгиев). Бих искала да Ви разкажа трогателната история на сина ми и да Ви помоля за помощ. Всяко дарение и споделяне е крачка напред в посока Дени да се излекува и да води пълноценен начин на живот. Такъв какъвто заслужава всяко дете.

Преди няколко години се сблъскахме със страшната диагноза левкемия. Не мога да опиша с думи какво се случва в душата ми ,когато пиша тези редове 😥! Редовете са размазани пред очите ми ..,но ще се опитам да пресъздам свързано ситуацията! 
Резултатът от направеният на 29.05. костен мозък отразява спад с 60% донорски клетки за две седмици и наличие на ракови клетки ,нарастващи с много бързи темпове 😥!
Донорските клетки се оказват много слаби, за да противодействат на агресивния рак 😥! 
Налага се НЕЗАБАВНО ЛЕЧЕНИЕ ,което е ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА при рецидив след трансплантация 😥! Лечението е терапия с възможно най-съвременни методи след трансплантационен рецидив ,които трябва да вкарат Дени отново в ремисия ,след което ВТОРА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ  ,като донор ще бъде някои от нас -таткото или аз 🙏. 
Ужасната новина е от броени часове след консултация с неговата лекуваща лекарка, д-р Елия 😔!

Още не знаем със сигурност колко ще струва цялото лечение ,но по предварителни данни около 400 000 долара. (очакваме точна оферта до дни, която ще бъде качена). В предвид това, че само преди половин година минахме по този път мога да кажа ,че в такива случаи и при такива заболявания никога не се знае предварително стойността на лечението...😥!
Единствено знам,че продължителността е голяма, а шансовете са НАДЕЖДА И ВЯРА 🙏! 

МИЛОТО МИ ДЕТЕНЦЕ искаше да се прибере за празника на децата ...😥,дори и подарък си поръча ,който да го чака в къщи 😥😥😥! Не съм сигурна,че имам сили да продължа борбата ,но се надявам да съм полезна до край на детето си и това ме кара да пиша тези редове  ! ЗАЩОТО БЕЗ ВАС ,ПРИЯТЕЛИ ,НЯМАМЕ ШАНС ! Молбата ми е да приемете тази кауза ЛИЧНО и който с каквото може да помогне 🙏!

БЛАГОДАРЯ ВИ ,МИЛИ ХОРА♥️!  ЗНАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ДО НАС ОТНОВО МИНАВАЙКИ ПРЕЗ АДА ,ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО  ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕНИ И ТОЗИ ПЪТ 🙏!  
ТОЙ ТРЯБВА ДА ИМА ШАНС ДА ИЗЖИВЕЕ ДЕТСТВОТО , ЮНОШЕСТВОТО И ЦЕЛИЯТ СИ ЖИВОТ 😥!!!

ПРЕГРЪЩАМЕ ВИ ♥️!


Новини по кампанията

21-ви юли 2022
В очакване на втора трансплантация на стволови клетки!

Прекрасни и слънчеви хора,споделям последни новини от за съжаление дългото и трудно лечение на Дени ! Той беше приет в болница Суразки, Тел Авив на 06...

новина
5-ти юли 2022
Одобрено изплащане (3)

Правим междинно плащане към Израел за лечението на Дени, изисквам сумата към дарителската му сметка, за да мога със сумата по нея да платя към клиника...

Изплатена сума към бенефициента: 91500 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

159907.93 лв. дарени от 732000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
295.3 лв. преди 2 дни
avatar
19.21 лв. преди 3 дни
avatar
31.05 лв. преди 4 дни
avatar
18.19 лв. преди 5 дни
avatar
48.21 лв. преди 5 дни
avatar
290.75 лв. преди 6 дни
avatar
19.22 лв. преди 1 седмица
avatar
48.8 лв. преди 1 седмица
avatar
48.8 лв. преди 1 седмица
avatar
29.08 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели