111432.43 лв. дарени от 732000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


🍀 ПоДари живот на Дени

Благотворителна кампания за Дени

Скъпи Дарители,

казвам се Жени и съм майка на Дени (Денислав Димитров Георгиев). Бих искала да Ви разкажа трогателната история на сина ми и да Ви помоля за помощ. Всяко дарение и споделяне е крачка напред в посока Дени да се излекува и да води пълноценен начин на живот. Такъв какъвто заслужава всяко дете.

Преди няколко години се сблъскахме със страшната диагноза левкемия. Не мога да опиша с думи какво се случва в душата ми ,когато пиша тези редове 😥! Редовете са размазани пред очите ми ..,но ще се опитам да пресъздам свързано ситуацията! 
Резултатът от направеният на 29.05. костен мозък отразява спад с 60% донорски клетки за две седмици и наличие на ракови клетки ,нарастващи с много бързи темпове 😥!
Донорските клетки се оказват много слаби, за да противодействат на агресивния рак 😥! 
Налага се НЕЗАБАВНО ЛЕЧЕНИЕ ,което е ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА при рецидив след трансплантация 😥! Лечението е терапия с възможно най-съвременни методи след трансплантационен рецидив ,които трябва да вкарат Дени отново в ремисия ,след което ВТОРА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ  ,като донор ще бъде някои от нас -таткото или аз 🙏. 
Ужасната новина е от броени часове след консултация с неговата лекуваща лекарка, д-р Елия 😔!

Още не знаем със сигурност колко ще струва цялото лечение ,но по предварителни данни около 400 000 долара. (очакваме точна оферта до дни, която ще бъде качена). В предвид това, че само преди половин година минахме по този път мога да кажа ,че в такива случаи и при такива заболявания никога не се знае предварително стойността на лечението...😥!
Единствено знам,че продължителността е голяма, а шансовете са НАДЕЖДА И ВЯРА 🙏! 

МИЛОТО МИ ДЕТЕНЦЕ искаше да се прибере за празника на децата ...😥,дори и подарък си поръча ,който да го чака в къщи 😥😥😥! Не съм сигурна,че имам сили да продължа борбата ,но се надявам да съм полезна до край на детето си и това ме кара да пиша тези редове  ! ЗАЩОТО БЕЗ ВАС ,ПРИЯТЕЛИ ,НЯМАМЕ ШАНС ! Молбата ми е да приемете тази кауза ЛИЧНО и който с каквото може да помогне 🙏!

БЛАГОДАРЯ ВИ ,МИЛИ ХОРА♥️!  ЗНАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ДО НАС ОТНОВО МИНАВАЙКИ ПРЕЗ АДА ,ЗА ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО  ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕНИ И ТОЗИ ПЪТ 🙏!  
ТОЙ ТРЯБВА ДА ИМА ШАНС ДА ИЗЖИВЕЕ ДЕТСТВОТО , ЮНОШЕСТВОТО И ЦЕЛИЯТ СИ ЖИВОТ 😥!!!

ПРЕГРЪЩАМЕ ВИ ♥️!


Новини по кампанията

4-ти септември 2022
Трансфер на средства

Дарение на средства от кампания 🍀 ПоДари живот на Дени към кампания Бъдеще за Недка, Прехвърлена сума: 5850.31лв.

4-ти септември 2022
Трансфер на средства

Дарение на средства от кампания 🍀 ПоДари живот на Дени към кампания ❤️‍🔥Заедно за Вили, Прехвърлена сума: 18000лв.

4-ти септември 2022
Трансфер на средства

Дарение на средства от кампания 🍀 ПоДари живот на Дени към кампания Да помогнем на Виктор да се излекува, Прехвърлена сума: 25000лв.


Виж Всички новини по кампанията

111432.43 лв. дарени от 732000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели
avatar
-5850.31 лв. преди 1 месец
avatar
-18000 лв. преди 1 месец
avatar
-25000 лв. преди 1 месец
avatar
97.13 лв. преди 1 месец
avatar
102.89 лв. преди 1 месец
avatar
43.84 лв. преди 1 месец
avatar
98.1 лв. преди 1 месец
avatar
14.29 лв. преди 1 месец
avatar
19.22 лв. преди 1 месец
avatar
295.3 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели