98.03 лв. дарени от 10000 лв.

Подари Коледа 2022 с Фондация “Подай им ръка”

На 25 декември, в България, а и в целия християнски свят се чества един от най-големите църковни празници – Рождество Христово или Коледа. На този празник ние от Фондация Подай им ръка желаем да зарадваме хората в нужда от района на гр.Козлодуй и околните села. Желанието ни е с набраните средства от добри хора да закупим хранителни продукти и те да бъдат доставени до всеки един от хората на които Фондацията помага. Това са възрастни самотно живеещи хора, деца в нужда, хора в неравностойно положение както и нашите студенти които подкрепяме и до днешен ден с месечни стипендии. 

Желанието ни е да посетим колкото се може повече от хората в нужда в района на гр.Козлодуй, адресите които искаме да се посетят са повече от 250 и това може да се сбъдне само с подкрепата на дарителите.

Целева сума: 10000 лева

Целевата сума на човек както и съдържанието на пакетите с храна може да бъде променена в зависимост от набраните средства.

Нека направим празника достъпен до повече крайно нуждаещи се хора!

Благодарим ви!

Блажени милостивите, защото те ще бъдат помилувани.

98.03 лв. дарени от 10000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
98.03 лв. преди 3 дни
Дари
Сподели