164.68 лв. дарени от 15000 лв.

Подари усмивка на дете оперирано от сколиоза!

Здравейте ангели, ние сме Фондация „Живот със сколиоза“.

Знаете ли какво е сколиоза?

Сколиозата представлява триизмерна деформация на гръбначния стълб. 3 на всеки 100 деца са получили диагноза сколиоза. Това е тихо състояние, което идва в живота Ви и се настанява там за цял живот. Обикновено поразява деца на възраст между 9  и 16 години! 85 % от тях са момичета!

За щастие при повечето деца ежедневната лечебна гимнастика и корсетите, които се налага да носят ежедневно минимум 18 часа дават резултат. Но на 300 българчета годишно се налага оперативна намеса, за да се преборят със сколиозата.

Операцията от сколиоза е възможно най-тежката, която може да се случи в ранна детска възраст! Но нашите деца са герои и ние от Фондация „Живот със сколиоза“ искаме да ги подкрепим в този най-труден за тях момент.

За целта стартираме кампания, с която да осигурим подарък за всяко оперирано дете, чрез който да изразим своята съпричастност в този труден за детето момент.

Представете си само как дни след операцията при детето в болничната стая  влиза човек, който е преминал през същия този тежък път. Идва не само да ви види, но и да ви донесе подарък, с който да изразява своята подкрепа, любов и да ви даде увереност, че предстоят по-добри дни.

Какво включва подаръка?

  • Одеяло от полар с бродирано лого на Фондацията;
  • Чаша със снимка;
  • Мотивираща картичка;
  • Ментови бонбони;
  • Лакомства;
  • Опаковъчна хартия или чанта;
  • Други при необходимост;

Всеки подарък е на обща стойност между 50-60 лв.

Да подарим усмивка на едно детско лице, да го подкрепим и да му покажем, че не е само в труден момент!

Благодарим на всеки включил се в нашата кауза.


164.68 лв. дарени от 15000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
48.64 лв. преди 1 седмица
avatar
29.05 лв. преди 1 месец
avatar
19.2 лв. преди 1 месец
avatar
48.64 лв. преди 1 месец
avatar
19.15 лв. преди 2 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели