204.08 лв. дарени от 10000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Подари Великден 2023

Великден, смятан за най-големия християнски празник, всяка година озарявa дома на българското семейство. Въпреки че по време на Коледните празници честваме раждането на Христос, той доказва, че е Син Божи именно, след като възкръсва на третия ден.

Също така Великден е прекрасен семеен празник, който събира цялото семейство около трапезата. Но в обществото ни има хора, които нямат възможност да посрещнат топлия празник на пълна трапеза. 

Ето защо има добри хора, които искат да стоплят сърцата и душите на тези семейства. Такива са, например, основателите и поддръжниците на Фондация "Подай им ръка". Инициатор на кампанията е учредителя й Даниил Поманов. Той помага на хора с хранителни продукти ВСЯКА година за ВСЕКИ празник (коледа, нова година, великден и тн). Екипът му раздава пакетите с хранителни продукти на семейства от Козлодуй и областта. Адресите, които искат да посетят са над 250, а това може да се случи само с помощ на дарителите.

Тази година един пакет за семейство ще съдържа: 

  • 1 картон яйца
  • 1 боя за яйца
  • 1 козунак
  • 1 сирене
  • 1 кори за баница
  • месо
  • 1 хляб
  • 1 пакет вафли
  • 2 кисели млека

Ориентировъчна сума на 1 брой пакет за семейство: 40 лева

Целева сума: 250 семейства х 40лв = 10,000лв

Сумата на човек ще бъде изчислена на база на събраните средства към края на кампанията, така че може да се увеличи обема на хората или сумата на човек/семейство.

Блажени милостивите, защото те ще бъдат помилувани.


Новини по кампанията

14-ти април 2023
Одобрено изплащане

Сумата се тегли за да се добави към текущата ни кампания Подари Великден 2023, след като акцията бъде направена ще добавим по-възможност снимки и допъ...

Изплатена сума към бенефициента: 202.88 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

204.08 лв. дарени от 10000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
194.72 лв. преди 1 месец
avatar
9.36 лв. преди 2 месеца
Виж всички дарители
Сподели