Подкрепа за Дани

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Подкрепа за Дани

30 Дарители
13218.33 лв. дарени от 47000 лв.
Организатор
Паолина Лукова
Бенефициент
Даниел Пламенов Кацаров
Крайна дата
Край след 219 дни
Налична сума
13218.33 лв.
Паолина Лукова организира кампания за Даниел Пламенов Кацаров
Край след 219 дни
Налична сума
13218.33 лв.

Мили хора,

преди 3 години се роди нашето единствено и дълго чакано детенце Дани. Той се появи преждевременно и в началото тежеше едва 1400 грама. Още в най-крехка възраст му се наложи да премине през безброй препятствия – множество коремни операции, при които бе отстранено дебелото и част от тънкото му черво (болест на Хиршпрунг), лазерна операция на очите, тежки инфекции и интоксикации...

На 9 месечна възраст за съжаление отключи и тежка форма на епилепсия, която рязко влоши развитието му и доведе до детска церебрална парализа, засягаща ръцете и краката му.

Лекарите и терапевтите в специализирания рехабилитационен център в Истанбул видяха обаче огромен ПОТЕНЦИАЛ в Дани и дадоха НАДЕЖДА, че той някой ден ще може да ходи.

И действително с много труд и упоритост, крачка по крачка, Дани се възстановява и напредва в развитието си. Но това е резултат от ежедневни процедури, многобройни консултации с лекари и специалисти, проучвания, изследвания и провеждане на различни видове лечение.

За да продължим с ежедневните грижи за Дани, са необходими значителни финансови средства, които са непосилни за нас. Рехабилитацията в специализирания медицински център в Турция възлиза на 1982 евро месечно. Oсвен това Дани се нуждае от висококалорични и специфични храни, лекарства, медицински продукти и консумативи, разходите за които надхвърлят 1000 евро на месец.

Затова разчитаме на ВАС, добри хора, с големи любящи сърца! Ние ВЯРВАМЕ, че Дани ще ХОДИ, ще прегръща и ще изпълва със звънливия си смях света, защото е смел, упорит и жизнерадостен и надскача болката и ограниченията! Вашата ПОМОЩ е безценна и ние я приемаме с огромна БЛАГОДАРНОСТ! 

Знаем, че ще успеем ЗАЕДНО!

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.