Подкрепа за Турция и Сирия 🇹🇷 🇸🇾

Семейство 0/0

Подкрепа за Турция и Сирия 🇹🇷 🇸🇾

145 Дарители
9767.06 лв. дарени от 100000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Pavel Andreev
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Pavel Andreev е организатор на кампанията
Приключила
Налична сума
0 лв.

Здравейте, приятели на платформата!

Фондация "Павел Андреев" изказва съболезнования на близките и роднините на загиналите в Турция и Сирия след опустошителните земетресения с магнитут над 7,5 по Рихтер.

Винаги сме помагали на хора в нужда и вярвам, че днес ще помогнем и на бедстващите в Турция и Сирия. Реших да стартирам кампанията, тъй като всеки месец Фонация Павел Андреев подкрепя с част от дарените средства в полза на платформата обществено полезни каузи. Този месец, разбира се, ще подкрепим бедстващите турци и сирийци.

Бедстващите в момента имат нужда от изключително много неща - храна, вода, провизии, палатки, одеяла, дъждобрани, лекарства и други. Много наши сънародници - българи се организират в момента и предстои да тръгнат на там. Те също ще имат нужда от финансова подкрепа, за да могат да помагат.

Всички дарени средства в платформата ще бъдат насочени към организации, които са с доказан статут в България и които са се включили АКТИВНО в това да помагат на бедстващите.

Благодаря на всички, които ще се включат!

Павел Андреев

Виж още
Новини
4-ти август 2023
Pavel Andreev
Одобрено изплащане
Здравейте, скъпи приятели! Забавих малко изразходването на дарените средства за пострадалите, тъй като в началото имаше огромен наплив от помагащи и...
9765.86 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Лесно да дарите, прегледност на новините и пълно доверие в нас

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!