Подкрепи Константин в борбата със саркома

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Подкрепи Константин в борбата със саркома

785 Дарители
73762.77 лв. дарени от 400000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Константин Сакаян
Бенефициент
Константин Сакаян
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Константин Сакаян организира кампания за Константин Сакаян
Приключила
Налична сума
0 лв.

Здравейте Хора, споделям с вас случай на моя син, който е на 26 години и е диагностициран през септември 2023 с атипичен едроклетъчен Сарком на Юинг на дясното бедро.

Всичко започна през август 2023 г., когато Константин се оплака от схващане и болки в десния крак. Те се "местеха" по целия крак и се усилваха през нощта, като не му даваха да спи нормално. Около две седмици след първите оплаквания забелязахме, че дясното бедро е подуто. Мислейки, че може да е ревматична реакция от настинка, проведохме консултация с ревматолог. Той ни насочи към рентгеново изследване, което показа ясно, че става дума за злокачествен процес в костта. Последва ЯМР на засегнатото място, което потвърди първочаналното предположение, скенер на бял дроб, тъй като той покашляше. Скенерът за съжаление показа разсейки в белия дроб. Резултатът от извършената в СБАЛО "Бойчо Бойчев" биопсия на бедрото беше - атипичен едроклетъчен вариант на Сарком на Юинг.

Спешно беше направен и РЕТ скенер, който показа метастази в почти всички кости, ребрата, белите дробове, таза и засягане на костния мозък.

Стартирахме със спешно облъчване на врата, поради опасност от счупване в тази област, и след това с химиотерапия по протокол Euroewing. За съжаление, нещата се влошиха, болестта прогресира, в момента сме на втора линия химиотерапия, кръвните показатели се влошиха, наложи се кръвопреливане на два пъти заради нисък хемоглобин.

Поради липсата на положителен резултат от досегашното лечение желаем да опитаме и други възможности, като например продължаване на лечението в чужбина.

Имаме нужда от вашата финансова подкрепа, която като капчици ще върне на Константин надеждата за живот без болка.

Виж още
Новини
24-ти май 2024
Константин Сакаян организира кампания за Константин Сакаян
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания "Подкрепи Константин в борбата със саркома" към кампания "Спаси живота на СТЕЛИЯН". Прехвърлена сума: 1500лв.
 
24-ти май 2024
Константин Сакаян организира кампания за Константин Сакаян
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания "Подкрепи Константин в борбата със саркома" към кампания "Да се обединим за Радост". Прехвърлена сума: 1500лв.
 
24-ти май 2024
Константин Сакаян организира кампания за Константин Сакаян
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания "Подкрепи Константин в борбата със саркома" към кампания "Изабела се бори със злокачествен мозъчен тумор❗️ПОМОЩ". Прех...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!