Подкрепи Константин в борбата със саркома

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
780 Дарители
81602.67 лв. дарени от 400000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Константин Сакаян
Бенефициент
Константин Сакаян
Крайна дата
Приключила
Налична сума
7839.9 лв.
Константин Сакаян организира кампания за Константин Сакаян
Приключила
Налична сума
7839.9 лв.

Моля за финансова подкрепа спешно!

13-ти май 2024

Здравейте, скъпи дарители, Обръщам се към вас с молба за спешно подпомагане със средства за продължаване лечението на Константин.

От първоначалния план на лечение не остана нищо, той се измени драстично. Времето за първата вливка се увеличи два пъти и половина от 4 на 10 дни, и сумата също се удвои. Към това се прибавиха извънредни разходи за престой в интензивно отделение, в рамките на който се извърши консултация с невролог и ЕЕГ изследване и ЯМР на глава.

След извеждането от интензивно отделение се наложи да му се постави дренажна тръба за извеждане на събрана вода в белия дроб, която причинява неистова кашлица и задух.

Всичко това много оскъпява престоя ни в Турция. досега сме заплатили с ваша помощ гояма част от направените разходи до момента, но имаме спешно нужда от вашата финансова подкрепа за окончателно разплащане за първия престой, и за по-нататъчните курсове. Хиляди пъти благодаря на всеки един от вас, който няма да ни остави сами в трудния път н лечението!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.