15358.18 лв. дарени от 40000 лв.

Документи към Кампания


Подкрепи малкия Тео

Здравейте, мили хора и мои бъдещи приятели!

Казвам се Теодор и съм само на 6 години, от Стара Загора. Това е моята история и моето търсене на приятели, които да ме подкрепят в борбата, разказана от родителите ми Яница и Живко.

Теодор е прекрасно, усмихнато, внимателно и лъчезарно дете. Грижовен е към всички, даващ много любов и топлина. Беше на две години и половина, когато разбрахме, че има нещо обезпокоително в развитието на нашия малък ангел. Не се справяше с нещата, които другите деца на неговата възраст правеха. Веднага се насочихме към специалист - невролог. След обследване на състоянието му, беше поставена диагноза "Детски аутизъм".

Притеснени, защото за първи път се сблъсквахме с тази диагноза, отидохме в Пловдив - там отново потвърдиха диагнозата и се насочихме към Александровска болница в София. Там, в клиниката по детска психиатрия установиха разстройство на развитието и речта. Последва и още една често срещана при деца с аутизъм диагноза - Цьолиакия.

Посещавахме барокамера на закрито - без успех, прилагаме всички познати подпомагащи развитието процедури, посещаваме специалисти за развитие на моториката, специалисти за подпомагане на вербалната и невербална комуникация, всякакви подкрепящи развитието на Теодор процедури, но в момента най-голямата ни надежда е прилагането на лечение със стволови клетки в Турция. При този тип процедури има много положителни отзиви от родители, които преминават през нашите препядствия - наблюдава се развитие и подобрение в голям процент от малките пациенти. Ние знаем, че се надбягваме с времето, затова направихме запитване  и ни одобриха за лечение в една турска клиника. Първите две вливания, които могат да дадат шанс на нашето малко слънчице, да бъде като своите връстници, са на стойност 19 000 евро. 

През тези 4 години се борим с всички сили и средства да осигурим на нашето момченце необходимите грижи и процедури, не пропускаме терапии и работим всеки ден, за да помогнем на Теодор да върви напред, но тази сума е непосилна за нас.

19 000 евро струва мечтата ни, като мама и татко, да чуем така чаканите от нас думички "мама" и "тати". Мечтаем за бъдеще, в което Теодор ще има своите приятели-връстници, с които ще споделя радости и тревоги, ще учи стихотворения и ще пее песнички с нас.  Вярваме,че Теодор ще намери тук своите приятели, които ще го подкрепят в борбата му за щастливо детство и нормален живот! 

Затова се обръщаме към вас, мили хора с големи сърца, подкрепете ни в тази мечта, ако имате възможност! Вярваме, мечтаем и търсим по-доброто бъдеще за Теодор!

Благодарим ви от сърце,

мама Яница и татко Живко


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
7-ми февруари 2024

Скъпи приятели Благодарим на всички които дадоха своя принос за събиране на нужната сума за първите две вливки,които скоро ще направим в Турция. Вър...

Изплатена сума към бенефициента: 5356.98 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

15358.18 лв. дарени от 40000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
10000 лв. преди 1 седмица
avatar
19.25 лв. преди 3 седмици
avatar
33.97 лв. преди 3 седмици
avatar
19.15 лв. преди 3 седмици
avatar
147.14 лв. преди 3 седмици
avatar
48.71 лв. преди 3 седмици
avatar
48.01 лв. преди 3 седмици
avatar
9.35 лв. преди 3 седмици
avatar
28.98 лв. преди 4 седмици
avatar
58.55 лв. преди 4 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели