1630.47 лв. дарени от 60000 лв.
  • Организатор Мирослав Петков
  • Бенефициент Мартин Миленов Стоянов
  • Създадена на 3-ти януари 2024
  • Категория Спорт
  • Крайна дата Край след 11 дни
  • Налична сума 1630.47 лв.

Подкрепи Марти в кариерата му в моторните спортове

Мартин Стоянов е един от талантливите млади български пилоти! След успешна кариера в картинга, на 12 годишна възраст Марти дебютира в автомобилния спорт и още при второто си участие се качи на подиума !

През 2023г ден преди да навърши 14 години , той участва в първото си състезание с Формула 4 записвайки пол позишън!!!

Високите бюджети нужни за участие във формулите карат семейството да се откаже от кариера по този път. Затова вниманието е пренасочено към кариера с туристически и GT автомобили. Като целта е да се изградят контакти със производители и някой ден Марти да стане професионален пилот.

През 2024 фокуса е насочен към едномарковия шампионат DMV BMW 318ti Cup! Мартин вече тренира усилено и направи тестове с някой от водещите отбори като показа много добра скорост.

Тъй като бюджета още не е напълно осигурен, сега можем да предложим на всеки заинтересован да бъде част от това приключение срещу скромна сума!

Всеки, който подпомогне Марти ще получи личен сертификат за това подписан от него! А двама , човека ще имат шанса да са ВИП гости на състезателен уйкенд от ДТМ, като това включва достъп до боксовете, кетъринг, обиколки по пистатадо някой от пилотите! Други пък ще могат да седнат до Марти по време на тестове! Всеки който иска да разбере повече подробности и да участва може да се свърже със профила на Марти във феисбук, да прати WhatsApp съобщение или да пише на мейл [email protected] 

 

Освен сертификат за спонсорство, ще получите и разписка за вашата инвестиция. Идеята е ако един ден Мартин стане професионален пилот. Тази сума да бъде върната от приходите му. 

Спрели сме се на 3 варианти. 

1. Инвестицията да бъде върната на човека който я е направил. 

2. Сумата да бъде дадена за благотворителност.

3. Сумата да бъде инвестиция в следващото поколение български пилоти. 


1630.47 лв. дарени от 60000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.07 лв. преди 1 месец
avatar
97.13 лв. преди 1 месец
avatar
48.71 лв. преди 1 месец
avatar
987.5 лв. преди 1 месец
avatar
196.5 лв. преди 1 месец
avatar
48.21 лв. преди 1 месец
avatar
48.64 лв. преди 1 месец
avatar
194.72 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели