4774.86 лв. дарени от 54880 лв.

Документи към Кампания


Помогнете на брат ми да се движи нормално!

Здравейте, приятели! Имаме спешна нужда от помощ за да може брат ми да се движи нормално! 

Всичко започва, когато той е на две години и е диагностициран с Ревматоиден артрит. Това е автоимунно заболяване, при което имунната система напада здрави клетки и органи "по грешка". В неговия случай напада ставите. Лечението, което се предписва са кортикостероиди и метотраксат, чиято функция е подтискане на имунната система. В следствие на това се забавя физическия растеж. Той приема тези лекарства от две годишна възраст. В следствие на възпаленията и честите кризи, костите се деформират и рушат. Това е накратко за състоянието, като ще приложа епикризи, снимки и рецептите за лекарствата, които приема.

Преди шест месеца нещата силно се изостриха с болки в краката и невъзможност да се движи, поради което му беше направена рентгенова снимка, на която се установи че тазобедрените и коленните стави са за смяна, но най- спешни са тазобедрените. Потърсихме доста мнения, но най-адекватно реагираха в Турция предвид неговото състояние. Операцията в неговия случай ще бъде доста по-сложна от нормална смяна на стави. Търсиха подходящи такива и казаха, че ще оперират една по една за да се избегне максимално риск от евентуална инфекция. Тук идва естествено и причината за създаването на кампанията (ще приложа проформа фактура от Турция). Цената за една става заедно с престой и рехабилитация е 14 000€ (28 000 лв). За двете стави следователно 28 000€ (56 000 лв). Това са пари непосилни за семейството и дори всички приятели, които пожелаха да помогнат. Затова решихме да направим кампания за набиране на средствата и по този начин да се опитаме да съберем сумата по най-бързия начин за да може възможно най-скоро да се извърши операцията! Ще бъдем безкрайно благодарни ако ни подадете ръка в този момент, ако не финансово то поне със споделяне на поста!

Благодарим ви за помощта!


4774.86 лв. дарени от 54880 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
8.96 лв. преди 1 месец
avatar
19.19 лв. преди 1 месец
avatar
3.44 лв. преди 1 месец
avatar
108.81 лв. преди 2 месеца
avatar
38.86 лв. преди 2 месеца
avatar
9.36 лв. преди 2 месеца
avatar
21.19 лв. преди 2 месеца
avatar
295.3 лв. преди 3 месеца
avatar
14.26 лв. преди 3 месеца
avatar
68.52 лв. преди 3 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели