• Начало
  • Кампании
  • Помогнете на един млад автор и неговата книга да достигнат читателите!

100.14 лв. дарени от 4500 лв.

Документи към Кампания


Помогнете на един млад автор и неговата книга да достигнат читателите!

Здравейте! Казвам се Теодора и за доста хора моята мечта би се сторила нереалистична. Както повечето мечти. 

Свикнала съм да чувам, че в писателството няма смисъл и че е изгубена кауза, но аз лично не смятам така. Вярвам, че българската литература има невероятен потенциал и само ние може да си помагаме заедно, за да я издигаме към върха. Прекарах повече от година и половина в създаването на книгата за която създадох тази кампания. Жанрът е фентъзи, а изображението което прикачвам е нарисувано специално за поредицата ми. 

Анотация: 

Анаис Гролорд би сторила всичко, без едно - да отнеме живот. Тя, заедно с най-добрият си приятел Дерън мечтаят за едно по-светло бъдеще, но не след дълго мечтите им биват прекършени, а животите застрашени. Кръвта на невинните не престава да се лее, а Анаис е оставена без избор. Животът ѝ се превръща в игра на кръвопролития, лъжи и измами от най-бликите ѝ и мрачни тайни за миналото ѝ които лежат без отговор. Лудостта в нея нараства, докато самата тя не осъзнава, че това не е просто лудост. Нещо тъмно живее в нея. Нещо без име. Какво ще се случи ако застане лице в лице с него? И какво би сторила Анаис с Дерън когато той случайно попадне под отмъстителният ѝ прицел, осем години по-късно? 

Сумата която набирам е изцяло да печата на книгата. Коректорът и редакторът успях да платя със собствени спестявания, както и корицата. Бих била ужасно благодарна на всеки който реши да ми помогне. Вие бихте могли да спомогнете на един бъдещ писател да поеме по своят път в живота и да донесете надежда в мечтите ми. 

Благодаря предварително! 


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
29-ти януари 2023

Тази сума бива изтеглена, за да се задели при останалите спестявания в банковата ми сметка. Благодаря на всеки който е отделил от средствата си, за да...

Изплатена сума към бенефициента: 98.94 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

100.14 лв. дарени от 4500 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
76.53 лв. преди 9 месеца
avatar
19.18 лв. преди 10 месеца
avatar
4.43 лв. преди 11 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели