338.5 лв. дарени от 30000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Помогнете на Иван в борбата с аутизма

    Здравейте, мили хора!

    Наистина никога не съм предполагала, че мога да стигна до положение, в което да се моля за финансова помощ.

    Детето ми Ернюстюс Иван , което е на пет години се роди здраво, усмихнато и много будно дете. Преди да навърши Ванко две години забелязахме рязка промяна в поведението му, лично аз за себе си имам обяснение от какво се получи, но не желая да коментирам, за да не бъда линчувана от част от обществото. Тръгнахме по доктори при навършването на двете годинки и опасенията ми се оказаха вярни- детенецето ми бе с поставена диагноза аутизъм- F84. Като отговорен и болезнено загрижен родител започнах да търся  всякакви алтернативи за лечение, започнах да участвам в различни групи в социалните мрежи, за да обменям и получавам информация и от други родители.

   Благодарение на групите за ствололви клетки, видях че има светлина в тунела и започнах усилено да проучвам къде  е най- добре да се насоча за тази важна стъпка в живота на детето ми. За съжаление  миналата година през декември детето ми получи кетоацидоза и бе диагностицирано с диабет тип 1. Благодаря на лекарите от Токуда, че спасиха детето ми в този критичен момент. Сега Ванко живее с две диагнози аутизъм и диабет тип 1.

   Не знам дали някой може да си представи колко е трудно ежедневието ни. През юни и юли направихме две вливки на стволови клетки в болница „ Физикон“ град Кония Турция с лични средства, но ще трябват поне още три вливки , за да се оправи напълно.

   Резултатът от вливанията се видя още след втория месец- детето започна да говори много, стана много по концентриран в заниманията, много по адекватен в изказа си и какво иска от нас. Шансовете Ванко да се оправи напълно са  големи. Всичките ми надежди са във вливанията на клетките, но за съжаление не разполагам с толкова много финансови средства, за да мога да покрия изцяло лечението му. Необходими са още 30 000 лева , за да мога да направя всички вливания. Предвид че го отглеждам сама, ще бъда благодарна на всеки, който  се отзове и подкрепи Ванко да расте, здраво, щастливо дете и да му се даде шанс за пълноценен живот.


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
20-ти февруари 2024

Здравейте! Благодаря на всички, които се отзоваха да подкрепят Ванко в борбата му с аутизма. Не можахме да съберем за голямо съжаление сумата от сайта...

Възстановени средства за разходи: 47.7 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
26-ти януари 2024

Здравейте! Благодаря Ви за съдействието,което ми оказахте още първият път, когато помолих за помощ да опиша случаят с моето дете Ванко. За съжаление н...

Възстановени средства за разходи: 288.4 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

338.5 лв. дарени от 30000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
48.9 лв. преди 2 седмици
avatar
19 лв. преди 1 месец
avatar
105.88 лв. преди 2 месеца
avatar
18.62 лв. преди 2 месеца
avatar
48.25 лв. преди 2 месеца
avatar
97.85 лв. преди 2 месеца
Виж всички дарители
Сподели