110.07 лв. дарени от 20000 лв.

Документи към Кампания


Помогнете на Митко в борбата с аутизма

Здравейте, това е синът ни Митко. Когато навърши 3 години му поставиха диагноза Детски аутизъм. В момента е на 8 години, и е изцяло невербален.

През изминалите години сме направили много терапии със психолози и логопеди, стотици процедури с барокамера, електростимулация, хипотерапия, детоксикация, добавки, диети. Подобрения се постигат трудно и са почти незначителни,а разходите са огромни. От няколко години родителите на деца с Аутизъм се насочват към лечение с вливане на стволови клетки и към хелация - чистене от тежки метали. Нито една от двете процедури не се прави в България.

Една хелация в Италия струва около 5000 лв, нужни са няколко процедури. Едно вливане на стволови клетки възлиза между 10 000 и 25 000 лв., взависимост от това в коя държава се прави и дали се вливат собствени клетки или донорски.

Ние успяхме да съберем  средства за една процедура на вливане на стволови клетки в Турция, в град Коня, което ни излезе 13 000 лв.Лекарите там ни обясниха, че това е съвсем недостатъчно, и е нужно да го направим поне още четири пъти. Това са непосилни разходи за нашето семейство,а ние така горещо желаем да подобрим състоянието на дететето ни! Мечтата ни е Митко да започне да разбира и да проговори,а най - прекрасното нещо на света ще бъде да го видим да кара колело или да рита топка с другите момчета.

Моля, помогнете ни да я сбъднем!!! 


110.07 лв. дарени от 20000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
4.19 лв. преди 5 дни
avatar
105.88 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели