Помогнете на Стоян Геошев

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
145 Дарители
18720.02 лв. дарени от 64780 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Стоян Геошев
Крайна дата
Приключила
Налична сума
249.81 лв.
Стоян Геошев е организатор на кампанията
Приключила
Налична сума
249.81 лв.

Лоша новина по кампанията 14.12.22

14-ти декември 2022

Здравейте, добри хора! 
Аз съм Стоян 34 годишен, баща на прекрасен син.
Моята борба започна  преди 3 години, лятото на 2019, когато ми поставиха тежката  диагноза-остра бъбречна недостатъчност. Зпочнах хемодиализа- 4 пъти по 4 часа седмично.  Лечението увреди други органи, получих апендицит с преплитане на червата.
След две тежки години изкарани на хемодиализа, получих така чаканата новина - дата за трансплантация. Операцията мина успешно. Върнах се към живота, за съжаление - за кратко.Получих бактериална инфекция, която лекарите не успяха да овладеят. Година и три месеца след трансплантацията се разбра, че организмът ми иска да отхвърли бъбрека. Това означава отново да се върна към онзи Ад наречен хемодиализа. Потърсих помощ в една клиника в Турция,където ми предложиха лечение, с което ще запазят бъбрека и ще унищожат тази бактерия. Лекарите в Турция ме посъветваха да стартираме в най-кратък срок, защото опасността за бъбрека и за мен е огромна. Заминах за Турция обнадежден, но неволите ми продължиха.Там се разболях от Ковид и се наложи лечението ми да се отложи във времето.След Ковид възстановяването на бъбрека е невъзможно. Налага се нова трансплантация. Вече  се възстанових от Ковид и съм готов да замина и да започна битката. Имам сили, желание и хъс да продължа борбата.но парите не ми стигат. Сумата за лечението е 25 000 евро. Моля, ако имате възможност и желание помогнете ми да остана в живота,да бъда до сина си.
Бъдете здрави и благословени!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.