8371.03 лв. дарени от 120000 лв.

Документи към Кампания


Помогнете на Живко Жеков

Мили хора обръщам се към вас за помощ и това е последното ,което може да направи една отчаяна майка да моли за помощ.

Става въпрос за сина ми Живко Жеков момче на 35г.,което претърпя трудова злополука през 2021г. След като се чупи покрив детето ми пада от 8м.височина. Травмите са много,правят се в немска клиника няколко животоспасяващи операции,четири месеца в кома и естествено стоиш и чакаш дали въобще ще се събуди. Господ реши да ми го върне,но Българската здравна каса прецени ,че повече не му е нужно лечение и не потвърди да останем при което се наложи да го прибера жив труп от 2000км.

В същото време работодателите,които са българи се изпокриха не ги познавам и не са попитали даже дали е жив.

И така започна нашия ад. Бюрокращините в държавата ми отнеха много време. Хиляди документации и проблеми, докато в същото време детето ми беше неадекватно. Мина доста време, докато се повъзстанови, но за съжаление не може да си мърда краката и е инвалидна количка.

Преди инцидента Живко спортуваше много, а сега е прикован на легло и това го убива.

Плаша се, защото на моменти си задава въпроса защо въобще е оживял. Боря се постоянно и се опитвам поне рехабилитации да му осигуря защото се оказа,че никой в държавата не се интересува от такива хора макар и толкова млади.

Преди десетина дни бяхме в Турция където направихме прегледи на Живко и ни предложиха операция и след нея пет вливки на стволови клетки и тежка рехабилитация. Макар,че това беше малка надежда за нас,но след като получихме офертата и видяхме сумата отново се отчаяхме.

Операцията е 28000евро, а стволовите клетки 6500евро ,а те са пет. И така на нас ни трябва една сума от 120000лв,които даже не мога да си ги представя.

И така изпаднали в голямо отчаяние и предали се отвсякъде едно момиче запознато с вашата дейност ни посъветва да се обърнем към вас.Това е последната ни надежда и молим и двамата за помощ.


8371.03 лв. дарени от 120000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
16.15 лв. преди 1 ден
avatar
48.06 лв. преди 2 дни
avatar
29.05 лв. преди 2 дни
avatar
9.33 лв. преди 3 дни
avatar
48.16 лв. преди 3 дни
avatar
14.27 лв. преди 3 дни
avatar
19.2 лв. преди 3 дни
avatar
19.26 лв. преди 3 дни
avatar
48.05 лв. преди 3 дни
avatar
29.05 лв. преди 3 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели