Помогнете на Живко Жеков

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Помогнете на Живко Жеков

609 Дарители
32566.85 лв. дарени от 120000 лв.
Организатор
Ганка Йорданова
Бенефициент
Живко Николаев Жеков
Крайна дата
Край след 152 дни
Налична сума
564.45 лв.
Ганка Йорданова организира кампания за Живко Николаев Жеков
Край след 152 дни
Налична сума
564.45 лв.

Мили хора обръщам се към вас за помощ и това е последното ,което може да направи една отчаяна майка да моли за помощ.

Става въпрос за сина ми Живко Жеков момче на 35г.,което претърпя трудова злополука през 2021г. След като се чупи покрив детето ми пада от 8м.височина. Травмите са много,правят се в немска клиника няколко животоспасяващи операции,четири месеца в кома и естествено стоиш и чакаш дали въобще ще се събуди. Господ реши да ми го върне,но Българската здравна каса прецени ,че повече не му е нужно лечение и не потвърди да останем при което се наложи да го прибера жив труп от 2000км.

В същото време работодателите,които са българи се изпокриха не ги познавам и не са попитали даже дали е жив.

И така започна нашия ад. Бюрокращините в държавата ми отнеха много време. Хиляди документации и проблеми, докато в същото време детето ми беше неадекватно. Мина доста време, докато се повъзстанови, но за съжаление не може да си мърда краката и е инвалидна количка.

Преди инцидента Живко спортуваше много, а сега е прикован на легло и това го убива.

Плаша се, защото на моменти си задава въпроса защо въобще е оживял. Боря се постоянно и се опитвам поне рехабилитации да му осигуря защото се оказа,че никой в държавата не се интересува от такива хора макар и толкова млади.

Преди десетина дни бяхме в Турция където направихме прегледи на Живко и ни предложиха операция и след нея пет вливки на стволови клетки и тежка рехабилитация. Макар,че това беше малка надежда за нас,но след като получихме офертата и видяхме сумата отново се отчаяхме.

Операцията е 28000евро, а стволовите клетки 6500евро ,а те са пет. И така на нас ни трябва една сума от 120000лв,които даже не мога да си ги представя.

И така изпаднали в голямо отчаяние и предали се отвсякъде едно момиче запознато с вашата дейност ни посъветва да се обърнем към вас.Това е последната ни надежда и молим и двамата за помощ.

Виж още
Новини
6-ти март 2024
Ганка Йорданова организира кампания за Живко Николаев Жеков
Новини 06.03.24г
Мили дарители! Вие, които помагате на Живко да сбъдне мечтите си бъдете Благословени! Миналата седмица успяхме да направим и третата вливка на стволо...
 
19-ти февруари 2024
Ганка Йорданова организира кампания за Живко Николаев Жеков
Одобрено изплащане
Моля да ни бъде преведена сумата към дарителската сметка която ни е необходима за поставянето на стволови клетки.Плащанията извършваме чрез дарителска...
7000 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
7-ми февруари 2024
Ганка Йорданова организира кампания за Живко Николаев Жеков
Новини
Здравейте скъпи дарители! Искам да ви съобщя,че вчера беше поставена втората вливка от стволови клетки на Живко.Благодарение на Вас за три месеца усп...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.