Помогнете за възстановяването на Никол

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Помогнете за възстановяването на Никол

66 Дарители
3485.24 лв. дарени от 50000 лв.
Бенефициент
Никол Радуйчева
Крайна дата
Край след 12 дни
Налична сума
3485.24 лв.
ПГ \"Ген. Владимир Заимов\" организира кампания за Никол Радуйчева
Край след 12 дни
Налична сума
3485.24 лв.

ПГ „Ген. Владимир Заимов“ , гр. Сопот обявява старт на дарителска кампания за събиране на средства, нужни за пълното възстановяване на Никол Радуйчева, 15 г., пострадала тежко при пътно-транспортен инцидент на 07.05.2024 г. на път за училище.

Никол е красива, грациозна, любвеобилна млада дама, усмивката на която озарява всеки ден коридорите на училището и радва съученици, приятели и преподаватели. Включва се активно в училищни събития, гори във всичко, което прави. Част е от мажоретния отбор на училището.

Към момента е в болнично заведение-УМБАЛ "Св. Георги", гр. Пловдив. Подготвя се за поредица от сложни интервенции. Необходими са финансови средства в особено голям размер, непосилни за семейството. Денонощните грижи, които й се оказват в медицинското заведение, дават обещание за пълноценното възстановяване на Никол.

Обръщаме се към вас с призив да помогнем на Никол да танцува, да се радва на младостта си, да краси света. Сега можем - ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.