109.03 лв. дарени от 500 лв.
  • Организатор Красимир Кехайов
  • Създадена на 17-ти октомври 2023
  • Категория Животни
  • Крайна дата Край след 11 дни
  • Налична сума 109.03 лв.

Помогни на куче в беда

Здравейте мили дарители,

имам нужда от вашата помощ! Необходими са средства за закупуването на храна и лечение на кучетата ми, както и за други в съседно село, за които се грижа.Към момента съм безработен ,работа ще започна средата на ноември или най-вероятно края на ноември до тогава  нямам доходи, затова моля за вашата помощ.

Грижа се за бездомни кучета в частен имот на съседно село там са 31 на брой кучета 25 големи от които две са болни с рани и едвам дишат ,също така бяха убити пет големи кучета от ромите в селото,има бебета които бяха 10, но вече са шест тъй като четири от тях също бяха убити и ги намерих онзи ден когато отидох да видя какво се случва с тях.Сега са необходими средства за храна и лечението на болните кучета, за които споменах по-горе.

Моля за вашата помощ.Надявам се да бъде успешно набирането на средства за лечението и храната.Благодаря на всички които биха искали да помогнат и го правят.Бъдете здрави и благословени Вие вашите семейства и всички около Вас.Бог да Ви благослови.Ще бъда много благодарен ако наистина се наберат средствата.

.


109.03 лв. дарени от 500 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
48.71 лв. преди 2 седмици
avatar
38.9 лв. преди 1 месец
avatar
2.24 лв. преди 1 месец
avatar
19.18 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели