7805.32 лв. дарени от 120000 лв.

Документи към Кампания


Помогни на Маги - да ходи сама

Здравейте!

Ние сме Анастасия и Димитър Велчеви, родители на Магдалена, която през Декември ще навърши 5 години! Нашето прекрасно момиченце е дългоочаквано и желано дете, което се роди два месеца преди термин с тегло едва 1240 гр. С много сила и жажда за живот тя успя да се пребори с изпитанията, които живота ѝ поднесе твърде рано, сама цели 52 дни без мама и тати, но за жалост те не свършиха до тук.

Започнахме рехабилитации, когато тя беше на два месеца и продължават и до днес. Виждахме, че двигателно не се развива, като връстниците си и няколко месеца по-късно чухме диагнозата - Детска Церебрална Парализа. Нужно ни беше време да осъзнаем какво означава това, но решихме, че с цената на всичко ще се борим един ден тя да проходи. Започнахме ежедневни рехабилитации, плуване, логопед, хипотерапия и всичко, което чуехме, че е добре за нея. Последва операция на очичките, а миналата година и Фибротомия за отпускане на мускулите с добър ефект, но недостатъчен тя да проходи.

Нейната рехабилитаторка ни насочи към детската болница в Сейнт Луис/САЩ/ за Селективна Дорзална Ризотомия, операция при която се прекъсват част от сензорните дорзални нервни окончания , които причиняват спастичността в крайниците. Обнадеждени от добрите резултатите на деца, преминали вече през това, решихме да кандидатстваме и ние. Преди седмица Маги получи одобрение от Д-р Парк, който извършва операцията от над 30 години . Тази операция ще намали спастичността в мускулите ѝ, ще подобри баланса ѝ, и ще даде шанс тя да проходи. Досега всички терапии и операции сме покривали със собствени средства.

За да се случи тази операция обаче, Маги и ние имаме нужда от вашата помощ. Сумата е непосилна за нашето семейство, затова се обръщаме към всички вас с молба за подкрепа в този труден за нас момент, да помогнете на детето ни да проходи .

Маги е едно лъчезарно, пленяващо всички с усмивката си дете, което мечтае да ходи и лудува като всички. Тя ходи на детска градина с помощта на мама, а там най-много обича да играе с приятелчетата, народните танци и математиката.

Доброто е дълбоко заложено във всеки човек и само от нас зависи как ще го разгърнем и подарим на света.

Маги е нашият герой и ние вярваме, че това предизвикателство ще ѝ помогне да стане самостоятелна и по-силна.

Благодарим на всички вас за подкрепата!


7805.32 лв. дарени от 120000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
97.77 лв. преди 10 часа
avatar
19.2 лв. преди 10 часа
avatar
19.11 лв. преди 2 дни
avatar
48.71 лв. преди 2 дни
avatar
58.6 лв. преди 4 дни
avatar
1.44 лв. преди 5 дни
avatar
58.6 лв. преди 1 седмица
avatar
18.92 лв. преди 1 седмица
avatar
48.75 лв. преди 1 седмица
avatar
97.92 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели