Помогни на Маги - да ходи сама

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Помогни на Маги - да ходи сама

150 Дарители
8139.86 лв. дарени от 120000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Анастасия Велчева
Бенефициент
Магдалена Димитрова Велчева
Крайна дата
Приключила
Налична сума
1770.41 лв.
Анастасия Велчева организира кампания за Магдалена Димитрова Велчева
Приключила
Налична сума
1770.41 лв.

Здравейте!

Ние сме Анастасия и Димитър Велчеви, родители на Магдалена, която през Декември ще навърши 5 години! Нашето прекрасно момиченце е дългоочаквано и желано дете, което се роди два месеца преди термин с тегло едва 1240 гр. С много сила и жажда за живот тя успя да се пребори с изпитанията, които живота ѝ поднесе твърде рано, сама цели 52 дни без мама и тати, но за жалост те не свършиха до тук.

Започнахме рехабилитации, когато тя беше на два месеца и продължават и до днес. Виждахме, че двигателно не се развива, като връстниците си и няколко месеца по-късно чухме диагнозата - Детска Церебрална Парализа. Нужно ни беше време да осъзнаем какво означава това, но решихме, че с цената на всичко ще се борим един ден тя да проходи. Започнахме ежедневни рехабилитации, плуване, логопед, хипотерапия и всичко, което чуехме, че е добре за нея. Последва операция на очичките, а миналата година и Фибротомия за отпускане на мускулите с добър ефект, но недостатъчен тя да проходи.

Нейната рехабилитаторка ни насочи към детската болница в Сейнт Луис/САЩ/ за Селективна Дорзална Ризотомия, операция при която се прекъсват част от сензорните дорзални нервни окончания , които причиняват спастичността в крайниците. Обнадеждени от добрите резултатите на деца, преминали вече през това, решихме да кандидатстваме и ние. Преди седмица Маги получи одобрение от Д-р Парк, който извършва операцията от над 30 години . Тази операция ще намали спастичността в мускулите ѝ, ще подобри баланса ѝ, и ще даде шанс тя да проходи. Досега всички терапии и операции сме покривали със собствени средства.

За да се случи тази операция обаче, Маги и ние имаме нужда от вашата помощ. Сумата е непосилна за нашето семейство, затова се обръщаме към всички вас с молба за подкрепа в този труден за нас момент, да помогнете на детето ни да проходи .

Маги е едно лъчезарно, пленяващо всички с усмивката си дете, което мечтае да ходи и лудува като всички. Тя ходи на детска градина с помощта на мама, а там най-много обича да играе с приятелчетата, народните танци и математиката.

Доброто е дълбоко заложено във всеки човек и само от нас зависи как ще го разгърнем и подарим на света.

Маги е нашият герой и ние вярваме, че това предизвикателство ще ѝ помогне да стане самостоятелна и по-силна.

Благодарим на всички вас за подкрепата!

Виж още
Новини
10-ти март 2024
Анастасия Велчева организира кампания за Магдалена Димитрова Велчева
Одобрено изплащане
Здравейте! На 22.03 пътуваме за САЩ, Сейнт Луис, където ще бъде извършена операцията на Маги. Надяваме се всичко да бъде наред и да се върнем с добри...
Виж още
666 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
30-ти януари 2024
Анастасия Велчева организира кампания за Магдалена Димитрова Велчева
Одобрено изплащане
Скъпи дарители! Кампанията Помогни на Маги- да ходи сама приключи успешно, благодарение на всички вас! Сумата за операцията е вече платена, операцията...
5701.05 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.