Помогни на Мирал да живее

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Помогни на Мирал да живее

57 Дарители
2940.46 лв. дарени от 100000 лв.
Организатор
Сесил Мустафа
Бенефициент
Мирал Аптула
Крайна дата
Край след 43 дни
Налична сума
2940.46 лв.
Сесил Мустафа организира кампания за Мирал Аптула
Край след 43 дни
Налична сума
2940.46 лв.

Здравейте мили хора, Казвам се Сесил Мустафа и искам да помогна на сестра ми да живее! Тя се казва Мирал Аптула, на 38 години от град Суворово.

През месец Септември след рутинно изследване се установи висок пролактин. Направиха й ядрено-магнитен резонанс на главата, след което й поставиха диагноза “Фиброзна дисплазия”.

Последва запушване на ляво ухо и беше насочена към специалист уши,нос,гърло. Направиха й скенер на главата със съмнение за злокачествен тумор.

През месец Февруари й направиха операция на ляво средно ухо и й взеха проба за биопсия. Резултат от пробата бе “Хондросарком на костите на черепа Grade 3” /Злокачествен тумор в главата/.

В България й предложиха операция с множество рискове . Последва преглед в Истанбул за второ мнение и изследвания. Там също предложиха операция с по-малко рискове и надежда, че ще живее!

Сумата нужна за лечението е непосилна за нашето семейство. Затова се обръщам към вас, мили хора, помогнете на това младо момиче да живее и да сбъдне мечтите си!

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.