417.31 лв. дарени от 30000 лв.

ПОМОГНИ НА МЛАДИТЕ - СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

Стани съучастник в най-смелия младежки неполитически проект, който започнахме преди малко повече от година в Пловдив. Ние, независимите български момичета и момчета, бяхме само на 17 години, когато учредихме през есента на 2022 година Сдружение "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" с идеята да създадем нещо, което, напук на всички стереотипи за поколението ни, да бъде градивно, да твори, да вдъхновява, да помага и да обединява младите около благородни каузи.

Развиваме доста успешно разнообразна доброволческа, благотворителна и културна дейност в обществена полза, но за да бъде устойчиво и прогресивно във времето делото ни, имаме нужда от средства, с които да стабилизираме и установим структурата си като независим и устойчив младежки авторитет, където младите да открият подкрепа, сигурност, свобода на изразяване и поле за осъществяване на идеи и разгръщане на личностен потенциал. Популяризираме младежкото лидерство, а самото сдружение се САМОУПРАВЛЯВА изцяло от своите членове младежи (масово сме 16 - 20 годишни).

Сдружението също се САМОИЗДЪРЖА с членски внос в размер на символичните 5 лева и въпреки голямата ни бройка за такъв тип организация от над 100 активни члена сумата е крайно недостатъчна, а по-големи вноски от страна на членовете са непосилни за нас, имайки предвид, че мнозинството сме още ученици.

Имаме нужда от спонсори за увеличаване на финансовия капитал на сдружението (изцяло прозрачен), с чиято помощ да покрием не само бъдещите си общественополезни каузи, но и организационните си разходи (логистични, административно-юридически, офисни, сайт, популяризиране и др). Целият бюджет на сдружението се разходва в обществена полза, като трябва да се знае изрично, че Сдружението не разпределя печалба.

Помогнете ни да развием това, в което вложихме толкова безкористни мисли и усилия. Нашето младежко обедиение е уникално поради няколко причини и си заслужава да се включите като дарител - крехката ни възраст, мащабите на мисията, същността на мисията и абсолютната ни независимост. Зад нас не стои никой. Всичко е плод на общите ни усилия и личните ни възгледи за света.

Помогнете ни, уважаеми българи, да продължим мисията си. Това е важна стъпка по пътя към сформирането на ново осъзнато гражданско общество. С дарение по силите ви ставате моментално съмишленик на нашата кауза.

Разчитаме на всички будни хора, вярващи в младите и в по-доброто бъдеще на България. То зависи изцяло от нас. Благодарим ви!

Ето линк към официалните ни страници, за да видите какво сме направили до момента:

Facebook: https://www.facebook.com/npo.unitymakesstrength

Instagram: https://www.instagram.com/npo.unitymakesstrength/


417.31 лв. дарени от 30000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
25.49 лв. преди 4 седмици
avatar
71.94 лв. преди 4 седмици
avatar
71.7 лв. преди 4 седмици
avatar
14.01 лв. преди 4 седмици
avatar
38.2 лв. преди 4 седмици
avatar
18.75 лв. преди 4 седмици
avatar
4.31 лв. преди 1 месец
avatar
1.43 лв. преди 1 месец
avatar
171.48 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели