168.52 лв. дарени от 7000 лв.
  • Организатор Даниела Иванова
  • Бенефициент Никол и Марина Иванови
  • Създадена на 3-ти януари 2024
  • Категория Деца и младежи
  • Крайна дата Край след 154 дни
  • Налична сума 168.52 лв.

Помогни на Никол и Марина да прославят фолклора ни

Никол и Марина Иванови са сестри занимаващи се с народно пеене и народни танци.

Никол Иванова се занимава с народно пеене от пет годишна възраст, започвайки в честното читалище, а след това с нея започва да работи великата Янка Рупкина. Никол изпълнява фолклорната музика с голяма любов, защото както казва тя "Това е нашата музика и ние трябва да я ценим и уважаваме". Въпреки крехката и възраст призовите  места от наши и международни фестивали надхвърлят 150 медала.

Марина Иванова също като сестра си от малка се занимава само че с народни танци, и от около година с народно пеене. Тя е дете, което с огромно желание и старание смело крачи по пътя на кака си. Заедно са делили една сцена, Никол е пяла, а Марина изпълняваше танца към песента.

За да може да се развиваш и "сверяваш часовника" на какво ниво си, тряба да има участия и в международни фестивали, покани за които не липсват и през тази година. Участието обаче в тези фестивали е изцяло за сметка на участниците. Към този момент не съм намерила институция, която да подкрепя нашият фолклор, което според мен е много тъжно, защото пари за фолклор няма, но за друг вид музика се намират.

Първата цел на децата е Международния фестивал  "Creativita senza frontiere" от 28.07/02.08 в Италия.

Сумата необходима за двете деца ще е около 7000 лв, това включва самолетни билети, такси участие, направа аранжимент на фолклорна песен, настаняване и изхранване.

Надявам се, че с подкрепата на Вас, децата и тази година ще могат да прославят фолклора ни по целия свят.


168.52 лв. дарени от 7000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
3.42 лв. преди 5 дни
avatar
19.2 лв. преди 5 дни
avatar
38.9 лв. преди 5 дни
avatar
38.9 лв. преди 1 месец
avatar
48.84 лв. преди 1 месец
avatar
19.26 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели