13259.88 лв. дарени от 91674 лв.

Документи към Кампания


Помогни на Влади да има щастливо детство

Влади се ражда в 7 мес с асфиксия. Интубиран още в родилна зала. Вследствие на липса на кислород, мозъчните клетки се увреждат.  Вследствие на това е с Детски церебрална парализа.

Диагнозата му бе поставена в 9 мес. Първата година никак не можахме да повярваме,  че детето ни ще е с такава тежка диагноза.  Бяхме сигурни,  че е грешка и до година-две той ще проходи и всичко ще остане в миналото. Но максимумът, който постигна чрез рехабилитации е изправяне за 3-4 секунди. Стана ясно, че единствено с рехабилитация няма да може да проходи. 

На 3 г му е направена Фибротомия в Сърбия. Благодарение на тази операция той започна да прави самостоятелни крачки след няколко месеца. Лявото му краче обаче започна да се криви при ходене. Така през 2019 г му е направена операция на ахилеса на левия крак, но за съжаление без видими резултати. Спастиката на краката само се увеличава и последните няколко години пречупва левая крак при стъпване и често пада поради липса на стабилност.

При хората с ДЦП спастика е нещо постоянно. Още през 2016 г разбрах за операцията Селективна дорзална ризотомия - операция, която прекъсва нервите в гръбначния стълб, които причиняват парезата. По този начин спастиката се премахва трайно. Тогава не смеех и да мечтая за подобна операция, но наблюдавайки как обикновените хора помагат за събиране на пари за лечение, с помощта на Бог искам и аз да опитам да помогна на детето си. Искам един ден да ходи стабилно, да тича и да се радва на живота. 

Помогнете ни, моля да съберем тази огромна сума! Дайте шанс на детето ми за по-добро бъдеще! Бъдете благословени! 


Новини по кампанията

Спешно! Имаме само 1 мес!
14-ти февруари 2024

Здравейте! В края на миналата седмица научих неприятната новина, че Доктор Парк ще се пенсионира през Май!  ИМАМЕ НОВА ДАТА ЗА ОПЕРАЦИЯ: 23 МАЙ! То...

новина

Виж Всички новини по кампанията

13259.88 лв. дарени от 91674 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
147.25 лв. преди 9 часа
avatar
873.15 лв. преди 12 часа
avatar
98.3 лв. преди 18 часа
avatar
98 лв. преди 19 часа
avatar
3.44 лв. преди 1 ден
avatar
18.85 лв. преди 1 ден
avatar
9.35 лв. преди 1 ден
avatar
145.56 лв. преди 1 ден
avatar
29 лв. преди 1 ден
avatar
98 лв. преди 1 ден
Виж всички дарители
Дари
Сподели