Помогни на Влади да има щастливо детство

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Помогни на Влади да има щастливо детство

277 Дарители
16775.13 лв. дарени от 91674 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Дина Дели
Бенефициент
Владимир Владимиров Дубов
Крайна дата
Приключила
Налична сума
386.87 лв.
Дина Дели организира кампания за Владимир Владимиров Дубов
Приключила
Налична сума
386.87 лв.

Влади се ражда в 7 мес с асфиксия. Интубиран още в родилна зала. Вследствие на липса на кислород, мозъчните клетки се увреждат.  Вследствие на това е с Детски церебрална парализа.

Диагнозата му бе поставена в 9 мес. Първата година никак не можахме да повярваме,  че детето ни ще е с такава тежка диагноза.  Бяхме сигурни,  че е грешка и до година-две той ще проходи и всичко ще остане в миналото. Но максимумът, който постигна чрез рехабилитации е изправяне за 3-4 секунди. Стана ясно, че единствено с рехабилитация няма да може да проходи. 

На 3 г му е направена Фибротомия в Сърбия. Благодарение на тази операция той започна да прави самостоятелни крачки след няколко месеца. Лявото му краче обаче започна да се криви при ходене. Така през 2019 г му е направена операция на ахилеса на левия крак, но за съжаление без видими резултати. Спастиката на краката само се увеличава и последните няколко години пречупва левая крак при стъпване и често пада поради липса на стабилност.

При хората с ДЦП спастика е нещо постоянно. Още през 2016 г разбрах за операцията Селективна дорзална ризотомия - операция, която прекъсва нервите в гръбначния стълб, които причиняват парезата. По този начин спастиката се премахва трайно. Тогава не смеех и да мечтая за подобна операция, но наблюдавайки как обикновените хора помагат за събиране на пари за лечение, с помощта на Бог искам и аз да опитам да помогна на детето си. Искам един ден да ходи стабилно, да тича и да се радва на живота. 

Помогнете ни, моля да съберем тази огромна сума! Дайте шанс на детето ми за по-добро бъдеще! Бъдете благословени! 

Виж още
Новини
8-ми март 2024
Дина Дели организира кампания за Владимир Владимиров Дубов
Одобрено изплащане
Изискваме плащане защото необходимата сума за операциите вече е събрана основно през дарителската сметка! Сърдечно благодаря на всички дарител🙏 Бъ...
16387.06 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
14-ти февруари 2024
Дина Дели организира кампания за Владимир Владимиров Дубов
Спешно! Имаме само 1 мес!
Здравейте! В края на миналата седмица научих неприятната новина, че Доктор Парк ще се пенсионира през Май!  ИМАМЕ НОВА ДАТА ЗА ОПЕРАЦИЯ: 23 МАЙ! То...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.