356.16 лв. дарени от 6000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
  • Организатор ANIMAL HOPE VARNA
  • Създадена на 16-ти февруари 2022
  • Категория Животни
  • Крайна дата Край след 24 дни

🦮🐈Помогни в кастрационна кампания 2022

Благотворителна кампания за набиране на средства за кастрации

Приятели, отново идва пролет и съвсем скоро варненските улици ще започнат да преливат от новородени кучета и котета. Както всяка година преди размножителния сезон ще се опитаме да кастрираме възможно най-много бездомни и дворни животни. Справянето с постоянно нарастващите им популации е в наши ръце, тъй като отговорните институции неглижират този проблем, а отговорните стопани на животни са много по-малко от безотговорните, които не кастрират животните си, но ги пускат на улицата, където те се размножават. Освен това тези кучета и котки са потенциални жертви на инциденти, болести и жестоко отношение от хората, така че апелираме всички хора, които имат домашни любимци и ги пускат навън, поне да ги кастрират. Така ще спасят много животи.

Ето и няколко важни неща за кастрацията:
Кастрацията е хуманна процедура, която, освен че помага за намаляване на бедстващите животни, е и полезна за здравето на животните, защото предпазва от болести на хормонална основа, ракови образувания, уринарни проблеми и други опасни и коварни заболявания. Освен това чрез нея се увеличава продължителността на живота.
Кастрацията не лишава животните от идентичност, а им помага да водят по-пълноценен и по-безопасен живот.

Ако една некастрирана женска котка се размножава непрестанно, тя и нейните котила могат да създадат над 11 милиони котки за 6 години, докато едно некастрирано женско куче и нейните потомства могат да създадат около 67 хиляди кучета за 6 години.


Отправяме покана към всички юридически и физически лица, които биха се включили в кампанията, за по-добри резултати. Като партньор на кампанията, вие ще бъдете обявени в нашата страница във Фейсбук, където имаме над 70 хиляди последователи от града, страната и чужбина. В течението на кампанията, Вие ще бъдете видими в нашите платформи (инстаграм, фейсбук). Също така, ще ви предложим договор за дарение и сертификат, които може да ползвате за вашите счетоводни нужди, както и за приспадане на данъци от дейността. В края на кампанията ще ви предоставим и отчет за резултатите от кампанията и изразходваните средства.

Това, освен крайно необходими действия, насочени към хуманно намаляване броя на беззащитните и безпомощни животни по улиците, е и една стъпка към подобряване живота на хората в нашия град, които независимо дали харесват животни или не, ежедневно стават свидетели на инциденти свързани с тях. Това ще облекчи и нашата работа като доброволци, защото ще редуцира в известна степен нуждаещите се от помощ на улицата и като цяло ще формира една значително по-хуманна среда за живеене.

ВАЖНО е да отбележим, че все още не сме започнали самата кастрационна кампания, към момента само събираме средства за нея!

Благодарим на всички, които ще се включат по един или друг начин и ще подкрепят кампанията! Заедно можем повече! ❤️

Инициатор на кампанията: ANIMAL HOPE VARNA

Целева сума: 100 кастрации х 60лв = 6000 лева


Новини по кампанията

17-ти ноември 2022
Одобрено изплащане

Успяхме да съберем една малка част от сумата, която ни трябваше, но сме много благодарни и за тези средства! Прекратяваме кампанията за момента.

Изплатена сума към бенефициента: 354.96 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

356.16 лв. дарени от 6000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели
avatar
9.08 лв. преди 3 месеца
avatar
4.42 лв. преди 3 месеца
avatar
19.19 лв. преди 4 месеца
avatar
9.07 лв. преди 4 месеца
avatar
11.03 лв. преди 5 месеца
avatar
48.8 лв. преди 6 месеца
avatar
4.43 лв. преди 6 месеца
avatar
9.36 лв. преди 6 месеца
avatar
4.42 лв. преди 7 месеца
avatar
19.21 лв. преди 7 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели