19070.1 лв. дарени от 200000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Очаква се оферта в от Медикал Парк Коджаели, Турция, след като направят още изследвания и прегледи, тъй като откриват неясноти в тези направени в България.
  • Епикриза Виж Документите

Помощ в борбата с рака за Емилия

Здравейте мили хора, 

казвам се Александра и съм дъщеря на Емилия. Обръщам се към вас в търсене на подкрепа и помощ за спасяването на моята прекрасна майка, тя е на 48 години от град Свищов.

До този момент се стигна след дълго обикаляне по различни доктори в страната, в опит да се разберем срещу какво трябва да се бори.

Майка ми вече не разполага с такова време и лечение трябва да се предприеме незабавно. Болките се увеличават с всеки изминал ден. Специалистите в България откриха огнище на плоскоклетъчен карцином като следствие от рак на маточната шийка от предишно лечение от преди три години, който смятахме за победен, както и я уверяваха през цялото време. Процесът е доста напреднал с обхващане на опашната кост и причинява вторични злокачествени новообразувания в дебело черво, черен дроб, налично е и огнище в лявата гърда. 

Възможностите за терапия в България са твърде ограничени и в най-прав текст бяхме посъветвани да търсим помощ другаде. 

Надеждата ни в момента е лечение в Турция. В момента предстоят да бъдат направени още изследвания и прегледи при онколог, онкохирург в болница Медикал Парк Коджаели.

Силно се надявам прогнозите там да са по-добри! Надявам се и на Вашата помощ за скъпоструващото и животоспасяващо лечение! Благодаря на всеки откликнал!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
19-ти септември 2023

Втора вливка химиотерапия

Изплатена сума към бенефициента: 1800 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Химиотерапията започна 06.09.23г
6-ти септември 2023

Благодаря от сърце на всички дарители! Борбата с разсейките започна и Емилия успя да направи първият курс химиотерапия, назначени са и медикаменти за...

Одобрено изплащане
30-ти август 2023

На 31.08 беше извършена спешна, животоспасяваща операция (Колектомия). Операцията е успешна. Борбата с разсейките тепърва запоява. Предстои да бъде из...

Изплатена сума към бенефициента: 9580 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

19070.1 лв. дарени от 200000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
24.12 лв. преди 6 дни
avatar
24.12 лв. преди 1 месец
avatar
19 лв. преди 1 месец
avatar
9.5 лв. преди 1 месец
avatar
95 лв. преди 2 месеца
avatar
47.79 лв. преди 2 месеца
avatar
19.2 лв. преди 2 месеца
avatar
492 лв. преди 2 месеца
avatar
9.5 лв. преди 2 месеца
avatar
9.35 лв. преди 2 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели