Помощ за Боби

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Помощ за Боби

66 Дарители
12573.12 лв. дарени от 50000 лв.
Организатор
Миглена Великова
Бенефициент
Божидар Бонев
Крайна дата
Край след 300 дни
Налична сума
12573.12 лв.
Миглена Великова организира кампания за Божидар Бонев
Край след 300 дни
Налична сума
12573.12 лв.

Боби е едно изключително умно и любознателно седем годишно дете. Той вече е ученик, но нещата при него не се случват толкова лесно като при неговите съученици. Още от бебе той води тежка борба за подобряване на своите двигателни умения поради нелеката диагноза Детска церебрална парализа. 

Повече от 6 години той всекидневно е подложен на рехабилитация вкъщи или в рехабилитационен център, за да може да ходи самостоятелно. Към момента той се присвижва сам в затворени помещения като прави крачки на къси растояния и се придържа за мебелите. 

От 2019 година Боби посещава център за рехабилитации Рибем в град Истанбул и от усилената работа на рехабилотаторите и тази на работата ни вкъщи има огромен напредък. През 2020 година му бе поставен ботокс от проф. Фуат Билгили след който той започна да прави самостоятелни крачки. За да може да бъде напълно самостоятелен трябва още известно време да посещава рехабилитационният център. 

След падане през 2022 година и удър на главата Боби получи гърч, от товага неговото състояние следи и проф. Бурак Татлъ . 

Обръщаме се с молба към всипки вас, дайте шанс на едно дете да бъде напълно самостоятелен и пълноценен човек.

Виж още
Новини
3-ти април 2024
Миглена Великова организира кампания за Божидар Бонев
Новини за Боби 03.04.24г
През месец март, Боби беше на рехабилитация в Турция, където получава професионално лечение и грижи. Състоянието му е добро, но за съжаление, поради б...
 
16-ти август 2023
Миглена Великова организира кампания за Божидар Бонев
Новини за Боби 16.08.23г
Здравейте, приятели на Боби С пълно сърце искаме да ви споделим последните новини за нашия малък боец, Боби. Той е в Турция, в центъра Рибем, където...
 
8-ми юни 2023
Миглена Великова организира кампания за Божидар Бонев
Рожден ден на Боби
Скъпи приятели, Днес е специален ден за нашия малък супергерой Боби - той навършва 8 години! 🎉🎈 Вместо да организираме обичайното парти, днес той пос...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.