1041 лв. дарени от 150000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания

  • Оферта Евгени е с онкологично заболяване, рак на белия дроб с лезии. Лечението ще бъде етапно. Започнахме експериментално с орална химиотерапия, след като направим туморни маркери лекарят ще прецени как ще продължим.
  • Епикриза Виж Документите

Помощ за Евгени

  Здравейте, приятели!

Казвам се Николинка и съм съпруга на Евгени. През месец Май 2023г., след много лутане от лекар на лекар в болница Сърце и мозък гр.Плевен му направиха биопсия и скенер.

Когато резултатите бяха готови  чухме най-тежката диагноза - рак на белия дроб.

Потърсихме лечение в Аджибадем  гр.София, от там ни поискаха спешно до два дни резултати от РЕТ скенер. По здравна каса трябваше да чакаме най-малко един месец, поради което се наложи да го направим със собствени срества.

Платихме 2200 лева в болница Света Марина гр.Варна и за два дни имахме резултата, който потвърди предишното становище, с крайна  диагноза рак на белия дроб с лезии в ставите.

Върнахме се в Аджибадем, но за съжаление беше късно за операция и ни препоръчаха веднага да започнем химиотерапия без значение къде. Избрахме болница Надежда гр.София.Направиха му четири химиотерапии, въпреки, че след третата хемоглобина му беше много нисък и след всяка химиотерапия той се чувстваше все по-зле, гаснеше ден след ден.Не можеше да се храни, болката беше много силна, на гърба имаше подутина от лезията, която видимо растеше. Наложи се да го приемат по спешност в болница с ниска сатурация и нисък хемоглобин, с много уговорки направиха кръвопреливане и го стабилизираха.

Направихме втори РЕТ скенер резултатите показаха, че болеста има развитие, химиотерапията изобщо не беше стопирала тумора и лезиите.

Решихме да потърсим второ мнение в  Анадолу гр.Истанбул. Изпратихме всички изследвания и епикризи,разгледаха ги и ни поканиха за лечение. На 03.10.2023г. заминахме за Турция.След преглед при онколог и радиолог ни назначиха кръвни изследвания, ЯМР, биопсия и NGS тест. Предложиха да започнем с лъчетерапия, за да премахмат болката и да намалят размера на лезията която се виждаше на гърба, тя растеше много бързо и щеше да счупи реброто.

Направихме пет лъчетерапии, резултатите са видими, съпругът ми няма болка, оттокът на гърба почти не се забелязва, храни се и най-важното: ВЯРВА,ЧЕ ЩЕ ОЗДРАВЕЕ.

Резултатите от биопсията и NGS теста са готови, вследствие на тях започнахме етапно лечение с така наречените"умни лекарства", вид орална химиотерапия. Лекарствата ни свършиха и се връщаме в Турция. Трябва да направим кръвни изследвания  на туморни маркери и лекарят да прецени дали продължаваме с това лечение или преминаваме към традиционна химио, имуно и лъчетерпия.

Все още нямаме окончателен план за лечение знаем само, че ще бъде продължително. Досега сме се справяли със собствени средства, но за съжаление те няма да бъдат достатъчни за пълното лечение.

Моля за вашата подкрепа, за да можем да продължим лечението, без вас няма да се справим. Вярвам, че с ваша помощ той ще оздравее. Огромно  БЛАГОДАРЯ на всеки от вас който е отделил от времето са да прочете нашата история и е решил да ни подкрепи!

Бъдете здрави!


Новини по кампанията

Новини 04.01.24г
4-ти януари 2024

Здравейте хора с големи сърца!  Благодарение на Вас Евгени премина успешно през следващия етап на лечение. Направиха му втора вливка имунотерапия и...

новина
Актуална информация 08.12.23г
8-ми декември 2023

Скъпи дарители, благодарим Ви  от сърце за подкрепата,  доверието  и съпричастността! Благодарим Ви за сигурноста,  силата и вярата които ни давате!...

новина
новина
Добри новини - актуална информация 01.12.23г
1-ви декември 2023

Здравейте, приятели!  Благодарим на всички дарители,благодарим на всички, които ни подкпепиха морално! С ваша помощ от 22.11.2023г. отново сме в Анад...

новина

Виж Всички новини по кампанията

1041 лв. дарени от 150000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
4.42 лв. преди 2 месеца
avatar
9.35 лв. преди 2 месеца
avatar
48.75 лв. преди 2 месеца
avatar
48.75 лв. преди 2 месеца
avatar
48.87 лв. преди 2 месеца
avatar
9.35 лв. преди 2 месеца
avatar
48.71 лв. преди 2 месеца
avatar
93 лв. преди 2 месеца
avatar
9.33 лв. преди 3 месеца
avatar
48.64 лв. преди 3 месеца
Виж всички дарители
Сподели