Помощ за Крис

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
209 Дарители
11959.33 лв. дарени от 44000 лв.
Организатор
Кристина Генчева
Крайна дата
Край след 187 дни
Налична сума
11959.33 лв.
Кристина Генчева е организатор на кампанията
Край след 187 дни
Налична сума
11959.33 лв.

Update Помощ за Крис

22-ри април 2024

Здравейте, малко информация по отношение на кампанията и статуса на трансплантацията. Декември месец 2023г.бяха заплатени и извършени предтрансплантационни изследвания в размер на 5000 евро. Становището бе следното: 1. Физически реципиента и донора са физически годни за трансплантация, след като бъде уточнен чернодробен проблем установен в кръвните изследвания на донора. 2. Въпреки доброто състояние на двамата, поради наличието на множество антитела в реципиента към донора, не може да бъде осъществена директна трансплантация. 3. Становището е потвърдено и от болница във Франция, след като е изпратена кръв за изследвания там. Следва евентуална трансплантация, чрез кръстосано донорство. За целта трябва най-вероятно да се заплатят отново предтрансплантационни разходи, поради изтичане на давността на настоящите. Също така, трябва да има подходяща друга двойка без наличието на антитела и всички да са в добро физическо състояние. На този етап не може да се прогнозира, кога това ще е възможно и няма гаранции дали това въобще ще стане факт. Благодаря за подкрепата, аз продължавам напред с надежда за по-добро бъдеще! Кампанията ще продължи до края на годината!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!